Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού στην Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος



Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακου συμμετείχε ενεργά με τον καθαρισμό του Λόφου Τσακού που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής. Τα μέλη του Συλλόγου με την συνδρομή-καθοδήγηση του Προέδρου του Συλλόγου κου Βασίλη Σαββίδη, του Γραμματέα κου Μίχα και των μελών κας Κρητικίδη & κου Πασχαλίδη  προσέφεραν για άλλη μια φορά πολύτιμη υπηρεσία στην καθαριότητα και στην προστασία του λόφου και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από κάθε άλλη φορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκστρατεία καθαριότητας του Λόφου συμμετείχε ενεργά και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  κος Βασίλειος Ζορμπάς συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κον Μανώλη Κωνσταντακόπουλο ενώ εντύπωση προκάλεσε η μη συμμετοχή της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου μας η οποία εκπροσωπήθηκε μόνο από τον προϊστάμενό της εν αντιθέσει με την προηγούμενη ημέρα όπου συμμετείχε έμπρακτα στον καθαρισμό του Υμηττού.
 Δυστυχώς αυτοί που είχαν την ευθύνη για την οργάνωση της ευρύτερης εκδήλωσης που κοινοποιήθηκε με τον τίτλο ¨Καθαρισμός λόφου Τσακού¨ δεν έλαβαν υπόψιν τους τοπικούς συλλόγους ( όπως π.χ τον Εξωραϊστικό Σύλλογο ¨Υμηττός¨)  και προσπάθησαν να οικειοποιηθούν το έργο που τόσα χρόνια προσφέρει ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού ο οποίος έχει φυτεύσει πάνω από 500 δέντρα στον Λόφο και έχει υπο την ευθύνη του την προστασία και την καθαριότητά του. Ακόμα και η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης είχε προγραμματιστεί πολύ νωρίτερα από τον ίδιο τον Σύλλογο αλλά κάποιοι θέλησαν να τον αγνοήσουν στον βωμό της δημοσιότητας.
Κλείνοντας ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμότατα τον απλό φίλο και γείτονα που θυσίασε το κυριακάτικό πρωινό του και ήρθε έχοντας μαζί του τα εργαλεία του κήπου του και φυσικά περίσσια διάθεση και βοήθησε στην καθαριότητα του λόφου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου