Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ



Αγαπητέ Κύριε Βραχιολίδη,

Σχετικά με το δημοσίευμά σας της 30ης Μαΐου στην ιστοσελίδα σας, με τίτλο «Στις 22 Ιουνίου η δίκη Νικολάου στο Πενταμελές Εφετείο» και τα σχόλιά σας για το πρόσωπό μου, θέλω να σας διευκρινίσω ότι ούτε χαιρεκακώ ούτε εύχομαι την καταδίκη του τ. Δημάρχου κ. Δημήτρη Νικολάου.
Ανεξάρτητα από τα αισθήματα απογοήτευσης και λύπης που μου δημιουργούνται από την όλη στάση του κ. Νικολάου (από την επομένη των δημοτικών εκλογών μέχρι σήμερα), ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ακυρώσει το έργο της δημοτικής αρχής, να με κατηγορήσει και να μηνύσει τους συνεργάτες μου και μένα για ανύπαρκτα έως φανταστικά αδικήματα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν επιχαίρω για την προσωπική περιπέτειά του στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αντιθέτως, εύχομαι να είναι ευνοϊκή γι’ αυτόν η απόφαση του Εφετείου, όπως εύχομαι να αποκτήσει ο κ. Νικολάου γρήγορα την ψυχραιμία του και να είναι εποικοδομητική η παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα.
Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτή την επιστολή μου στην ιστοσελίδα σας και την εφημερίδα σας, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.


Φιλικά


Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου