Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ


Την Τετάρτη 8 Ιουνίου συγκεντρώθηκαν 80-100 "αγανακτισμένοι πολίτες" στην πλατεία Δημοκρατίας (φωτό), μετά από πρωτοβουλία  -όπως λένε οι πληροφορίες- του site indymedia. Αποτελεί άξιον απορίας πώς το γνωστό για τις αντιεξουσαστικές του θέσεις  ιστολόγιο, το οποίο  κατά καιρούς "χαϊδεύει" άτομα που εκφράζονται με ένοπλο αγώνα, ενώ -από πολλούς- θεωρείται εκκολαπτήριο αυτών των επικίνδυνων θέσεων, αποτελεί άξιον απορίας λοιπόν, πώς αυτό το site μπόρεσε να κινητοποιήσει αυτή την συγκέντρωση.

Εμείς πάντως που μείναμε για λίγα λεπτά στην συνάθροιση,  διαπιστώσαμε μεν ότι η πλεοψηφία των παρευρισκομένων ανήκε στον αριστερό χώρο, αλλά όλοι ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους με εποικοδομητικό διάλογο, καταγγέλλοντας τον Παπανδρέου και τους συνεργάτες του ότι εκτελούν σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος.
Εμάς μάς άρεσε η "μάζωξη" αυτή (για να χρησιμοποιήσουμε ένα όρο της αριστεράς) η οποία κατέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική Παπανδρέου έχει συνεννώσει τους Έλληνες σε έναν σκοπό: Να φύγει άμεσα από την εξουσία γιατί καταστρέφει την χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου