Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!


Το επεισόδιο που έλαβε χώρα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του Παπουτσή, μεταξύ 15 αγανακτισμένων πολιτών και ενός περαστικού, είχε ως αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και να υποστεί -εκτός των άλλων- και απώλεια μνήμης!
Αυτό αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες.
Ο τραυματίας Β.Μ. είναι Χολαργιώτης,  ο οποίος περνούσε από το σημείο και έφτυσε στο έδαφος. Αυτό εκλήφθη από τους συγκεντρωμένους  ως πρόκληση σε βάρος τους, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν  και να  αρχίσουν να τον χτυπούν ανελέητα. Ο Β.Μ. έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος αλλά οι επιτιθέμενοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα.
Οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί επενέβησαν με αποτέλεσμα να συλλάβουν 15 από αυτούς με την κατηγορία της επίθεσης και σωματικής βλάβης σε βάρος του Β.Μ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτός είναι  ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ οι 15 αγανακτισμένοι πολίτες.
Αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά -μάλλον- ορίσθηκε τακτική δικάσιμος για τους λόγους που αναφέραμε.
Πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι "αγανακτισμένοι" πολίτες, των οποίων οι εκδηλώσεις είναι ειρηνικές   επιτέθηκαν με τόσο μένος σε βάρος του Β.Μ. 
Κάποιοι ανέφεραν ότι ήταν μέλη της "Χρυσής Αυγής" και βλέποντας τον Β.Μ. να φτύνει στο έδαφος, θεώρησαν ότι στην πραγματικότητα έφτυνε τις ελληνικές σημαίες που κρατούσαν στα χέρια τους, κάτι που τους εξόργισε ιδιαίτερα.
Ο Β.Μ. έχει αποφύγει τον κίνδυνο, όμως έπαθε απώλεια μνήμης

1 σχόλιο:

  1. μα είναι γνωστό ότι οι αγανακτησμένοι έχουν μόνο δυο κατηγορίες ανθρώπων σαν οπαδούς. η πρώτη και σκληροπυρινική είναι οι σκατοαριστεροκουμουνιστο φασίστες και η δεύτεροι που είναι και ο περισσότερος κόσμος είναι οι ΑΦΕΛΕΙΣ! όλοι αυτοί οι ίδιοι αφελείς που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά φέτος κατάλαβαν ότι τους κλέβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή