Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗ!

Πριν από τρεις περίπου ώρες άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Αθανάσιος Δεμερτζής, πατέρας του Πάνου Δεμερτζή, του επί χρόνια υποψήφιου Δημάρχου Χολαργού (φωτό).
Ο Αθανάσιος Δεμερτζής, που έφυγε σε ηλικία  90 χρονών, ήταν  εξαίρετος γιατρός χειρουργός, ο οποίος, εκτός των άλλων, διετέλεσε και διευθυντής του ΙΚΑ Χαλανδρίου, ενώ με τις έγκυρες, εύστοχες και έγκαιρες επιστημονικές γνώσεις του, έσωσε την ζωή πολλών ασθενών.
Το έργο του Αθανάσιου Δεμερτζή υπήρξε πολύτιμο, ξέφευγε δε από τα στενά όρια του ιατρού και αποκτούσε διαστάσεις σπουδαίας κοινωνικής προσφοράς.
Γι' αυτό είχε καταστεί αγαπητός σε όλους τους Χολαργιώτες και όχι μόνον.
Ο Πάνος Δεμερτζής γαλουχημένος σε οικογενειακό  πέριβάλλον με τα νάματα της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο (η αείμνηστη μητέρα του Γρηγορία Κουσουλάκου είχε  επιδείξει σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο), αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του Αθανάσιου, σπουδάζοντας ιατρός-πνευμονολόγος, τομέας στον οποίο διαπρέπει. 
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 6.00 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο του Πάνο Δεμερτζή, στην εγγονή του Γκρέτα, στην νύφη του Αγνή και στους λοιπούς συγγενείς και οικείους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου