Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Με τέτοιον Αντιδήμαρχο, άντε να περιμένουν οι επαγγελματίες του Χολαργού να δουν καλό!

Σε συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος των Καταστηματαρχών Χολαργού με τον  κ. Δασκαλόπουλο, ο πρώτος έθεσε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο το σοβαρό πρόβλημα των παράνομων μεταναστών μικροπωλητών, το οποίο καθημερινά παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, ζητώντας του να λάβει επιτέλους κάποια μέτρα προστασίας των νομίμων επαγγελματιών αλλά και της ποιότητας ζωής της πόλης.
Όπως μας είπε ο Πρόεδρος των Καταστηματαρχών, ο κ. Δασκαλόπουλος όχι μόνο δεν έδειξε ενδιαφέρον να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των παράνομων μικροπωλητών που κλέβουν  κράτος και  φορολογούμενους καταστηματάρχες, αλλά φέρεται να είπε: "ενοχλεί τους καταστηματάρχες επειδή υπάρχουν κάποιοι που πουλάνε τα παπούτσια με 10 € και όχι με 150€ όπως αυτοί;" 
Εάν αυτή είναι η άποψη που έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την πάταξη του παράνομου εμπορίου, τότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει καμία προκοπή και πάει κατά διαόλου!
Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο η κατάσταση στον Χολαργό συνεχώς χειροτερεύει με το παρεμπόριο.
Όχι μόνο δεν υπάρχει καμία διάθεση από τον κ. Δασκαλόπουλο να το καταστείλει, αντιθέτως -όπως φαίνεται- θεωρεί πρόβλημα τους καταστηματάρχες, επειδή λέει, πουλάνε ακριβότερα προϊόντα από τους λαθρομετανάστες!
Το ότι οι παράνομοι κλέβουν το κράτος χωρίς να πληρώνουν δεκάρα τσακιστή στην εφορία, το ότι οδηγούν τους φορολογούμενους επαγγελματίες να βάζουν λουκέτο στην επιχείρησή τους ή το  ότι στο παρεμπόριο συχνά κυριαρχούν ακατάλληλα και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία προϊόντα, αυτά δεν σημαίνουν τίποτα για τον κ. Δασκαλόπουλο.

Τι άλλο να πούμε; Ο κ. Δασκαλόπουλος έχει αναλάβει τα καθήκοντά του εδώ και έξι μήνες και το πρόβλημα των λαθρομεταναστών μεγαλώνει σαν το ελληνικό χρέος!
Κοντά στον Τσοχατζόπουλο... δεν εκπαιδεύθηκε;
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου