Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!


Η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση πριν από 10-11 χρόνια, επί ΠΑΣΟΚ (Σημίτη), με παραποιημένα-ψευδή στοιχεία, για να έρθει σήμερα -πάλι- το ΠΑΣΟΚ με τον Παπανδρέου, να σταυρώσει τον Έλληνα φορολογούμενο για τα επόμενα 40 χρόνια και να βάλει λουκέτο στην Ελλάδα, παραδίδοντάς την στους διεθνείς κερδοσκόπους.
Ο Παπανδρέου που βλέπεται στην φωτογραφία, χαμογελάει γιατί –δήθεν- απέφυγε την… χρεοκοπία, όπως δηλώνει κατά την προσφιλή του συνήθεια ψευδόμενος, όμως τα όσα συμφώνησε στις  Βρυξέλλες αποτελούν την υποβάθμιση της χώρας μας σε «selective default» (επιλεκτική χρεοκοπία).



Στις αποφάσεις της Συνόδου περιλαμβάνεται η επαναγορά ομολόγων και ανταλλαγή του χρέους με νέα ομόλογα 30ετούς διάρκειας, η μείωση του επιτοκίου των δανείων στήριξης στο 3,5%, καθώς και μία δέσμη αναπτυξιακών μέτρων τύπου «σχέδιο Μάρσαλ» και επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής των παλαιών και νέων δανείων σε 15 έτη.
Πηγές όμως από τις Βρυξέλλες υποστήριζαν πως το πιθανότερο είναι ότι η συμφωνηθείσα διαδικασία  επαναγοράς ομολόγων και ανταλλαγής χρέους οδηγεί στην υποβάθμιση της χώρας μας σε «selective default» (επιλεκτική χρεοκοπία).

Αναμένεται δε σε λίγο διάστημα η αντίδραση των διεθνών οίκων,κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σύντομα σε παρόμοιο ασφυκτικό κλοιό γύρω από την Ελλάδα, η οποία θα χρειαστεί νέο Μνημόνιο και νέα σε βάρος των Ελλήνων δυσβάσταχτα μέτρα! .



Όπως δήλωσε χθες ο ίδιος ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν αποκλείεται η υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεοκοπίας» - μια υποβάθμιση, που δεν απέκλεισε ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το τέλος της Συνόδου. 

Καταλάβατε τι κατάφερε ο κ. Παπανδρέου, που χασκογελάει σαν γύφτικο σκερπάνι; Την καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων! 


2 σχόλια:

  1. ας κάνει κάποιος τον Βραχιολίδη προθυπουργό ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ναι ας κάνει κόμμα μαζί με τον Παπαγιάννη και το fimotro θα πέφτουν επιτέλους μέσα και στον χρόνο των εκλογών χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή