Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΘΡΑΣΟΣ! ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
Πάνω από 200 αστυνομικοί στην υπηρεσία του Παπουτσή χθες  
ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ!!!
Το θράσος του Παπουτσή δεν έχει όρια. Από θύτης εμφανίζει εαυτόν θύμα! Και περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι δεν αισθάνεται κατηγορούμενος για τίποτε, αλλά κατήγορος!
Όλα αυτά, με αφορμή καταγγελίες που έκανε στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι απειλούν τη γυναίκα και το παιδί του.
Ποιοι; Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος; Αυτόν κατονόμασε ως μορφή απειλής, λέγοντας: «Ο κ. Κολλάτος, που είναι προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος λέει, έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να έρθει στο σπίτι μου, και κανείς δεν αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, ή ο δήμαρχος να καταδικάσει αυτά τα γεγονότα για το σπίτι μου».
Έτσι, αορίστως, ο Κολλάτος στοχοποιείται ως …απειλή, επειδή θέλει να διαμαρτυρηθεί  έξω από το σπίτι του Παπουτσή! Το νέο δόλιο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε εφαρμογή:  Ακόμη και οι αγανακτισμένοι πολίτες θεωρούνται απειλή κατά της …έννομης τάξης!

Αυτοί  που έχουν βιάσει την τάξη και δημοκρατία, εμφανίζονται, κατά τον πλέον γκεμπελίστικο τρόπο,  ως υπερασπιστές της!!!
Ο κ. Παπουτσής είπε:
«Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται».

Κύριε Παπουτσή, εσείς και οι της Κυβέρνησής σας, που έχετε προκαλέσει την χειρότερη βία εναντίον των πολιτών, εσείς που έχετε αφαιρέσει βαναύσως το εισόδημα των μισθωτών, έχετε πετσοκόψει συντάξεις, επιδόματα, έχετε προβεί σε ληστρική καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων, από πού αντλείτε το θράσος να μιλάτε για βία εναντίον σας;
Έχετε πισωγυρίσει βιαίως τον ελληνικό λαό και την χώρα στα χρόνια του Μεσαίωνα, εξαναγκάζεται σε μετανάστευση εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, εξωθείτε στην αυτοκτονία δεκάδες συμπατριώτες μας, προβαίνετε σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και έχετε το θράσος να μιλάτε για απειλές εναντίον σας;

Εμείς δεν εγκρίνουμε  τις απειλές, όμως αυτές είναι απότοκες της απελπισίας και απόγνωσης στην οποία σύρατε βιαίως τον ελληνικό λαό. Εφόσον γυρίσατε την Ελλάδα στον Μεσαίωνα,  θα λάβετε απαντήσεις με όρους μεσαιωνικούς! ‘Η του …Φαρ Ουέστ! Τι νομίζετε δηλαδή; Ότι μπορείτε να καταδικάζετε έναν λαό και μια χώρα στην υποδούλωση και να σας φέρονται με το γάντι;
Τι σας φταίνε κύριε Παπουτσή τα παιδιά των Ελλήνων; Γιατί  τους στερείτε τα όνειρα και τα οδηγείτε στην φτώχια, την αιώνια υποδούλωση, στον εργασιακό μεσαίωνα ή στην μετανάστευση; Εσείς, δεν απειλείτε απλώς. Σκοτώνετε!

Εσείς και η οικογένειά σας ζείτε ανεπηρέαστοι από την οικονομική κρίση και απολαμβάνετε την χλιδή που σας προσφέρει ο παχυλός μισθός σας,  που αγγίζει τα 10.000 €!
Την ώρα που οι άστεγοι αυξάνονται, η πείνα επιβάλλεται με τα μέτρα σας στην Ελλάδα και ο τόπος ξεπουλιέται στους δανειστές της χώρας, έχετε το θράσος να εξανίσταστε για τις  απειλές που υπάρχουν εναντίον της οικογενείας σας;
Εμείς δεν τις εγκρίνουμε αλλά ερμηνεύουμε την αιτία που τις γεννά.
Αιτία είστε εσείς, η Κυβέρνησή σας και οι δανειστές σας, τους οποίους υπηρετείτε κύριε Παπουτσή. Σε αυτούς που ξεπουλάτε το Έθνος και την Πατρίδα.
Η δική σας βία γεννά βία!
Διότι δεν είστε σοσιαλιστές. Είστε ληστές!

Και επειδή ψηφιστήκατε για να βελτιώσετε την ζωή του λαού αλλά εσείς τον καταδικάζετε σε θάνατο, τον ληστεύετε και ξεπουλάτε τη χώρα μας, γι’ αυτό και εκτοξεύονται απειλές εναντίον σας και εναντίον της οικογενείας σας.  
Τις οποίες βεβαίως καταδικάζουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου