Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙ...ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!


Επειδή λαμβάνουμε συνεχή ανώνυμα σχόλια τα οποία μας μέμφονται ότι δεν ασχολούμαστε δημοσιογραφικά με τον δημοτικό σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού Θανάση Αυγουρόπουλο και επειδή υποστηρίζουν ότι τον έχουμε στο...απυρόβλητο της πένας μας, εξηγούμαστε για μιαν ακόμη φορά:

Η αδυσώπητη δημοσιογραφική μας κριτική εντοπίζεται σε αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν καταχραστεί-διασπαθίσει δημόσιο χρήμα ή υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για κάτι τέτοιο ή χρησιμοποιούν τον θώκο εξουσίας που κατέχουν για να επωφεληθούν οι ίδιοι ή μέλη της οικογενείας τους, σε βάρος άλλων πολιτών. 
Ρωτάμε τους ανώνυνους επικριτές μας, πού και πότε χρησιμοποίησε ο Αυγουρόπουλος τον δημοτικό θώκο που κατείχε επί έτη, σε βάρος άλλων πολιτών και προς όφελος της οικογενείας του;
Η έρευνά μας δεν απέδειξε κάτι τέτοιο. Άνθρακες ο ...θησαυρός. 
Ιδού λοιπόν τι συλλέξαμε για τον κ. Αυγουρόπουλο: 
Ο γιος του δεν επωφελήθηκε από τον θώκο του πατέρα του. Έχει δύο master και ένα διδακτορικό, εργάζεται ως ωρομίσθιος στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, ενώ έχει επιλεγεί ως λέκτορας και περιμένει τον διορισμό του. 
Η κόρη του Θανάση Αυγουρόπουλου αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Λύκειο Χολαργού και στην μουσική (πιάνο), μετέβη στην Βουδαπέστη Ουγγαρίας όπου και παντρεύτηκε και έχει δημιουργήσει  εκεί την οικογένειά της, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά. 
Πού επωφελήθηκαν τα παιδιά του Θανάση Αυγουρόπουλου από τον δημοτικό θώκο του πατέρα τους; Δεν θα μπορούσε ο κ. Αυγουρόπουλος να χρησιμοποιήσει την θέση του για να...βολέψει τα παιδιά του; Δεν το έκανε!
Πάμε παρακάτω, στα ανίψια του:
Η κόρη του  Γιάννη Αυγουρόπουλου, αδερφού τού Θανάση, έχει οικογένεια με 3 παιδιά, με σύζυγο ο οποίος είναι άνεργος, ενώ η ίδια ήταν  επί 7 σχεδόν χρόνια στην ανεργία! Εδώ και 2 χρόνια έκανε διετή σύμβαση στα ΚΕΠ Πενταγώνου η οποία όμως λήγει στις 31 Αυγούστου! Η γυναίκα αμείβεται με 800 € μηναιαίως και σε ένα περίπου μήνα θα περιέλθη εκ νέου στην ανεργία, αντιμετωπίζοντας σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα, δεδομένου ότι  προσπαθεί να αποπληρώσει στεγαστικό δάνειο! Μήπως η κυρία αυτή  θα έπρεπε να καταδικαστεί εφ' όρου ζωής στην ανεργία επειδή είναι ανιψιά του Αυγουρόπουλου; Ποιοι είναι αυτοί οι ανώνυμοι οι οποίοι διακρίνονται από χαρακτηριστικά κοινωνικής αναλγησίας και μας ζητούν τα ρέστα από πάνω επειδή, λέει, δεν κάναμε δημοσιογραφική έρευνα για το πώς βόλεψε τα δικά του...παιδιά ο Αυγουρόπουλος;
Μήπως θα έπρεπε να ριχθεί στον καιάδα αυτή η γυναίκα και να μην δουλέψει ούτε με ελάχιστη σύμβαση; Αντιμετωπίζει σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, είναι μια από τις χιλιάδες άνεργες γυναίκες που ζητούσε ελάχιστο φως κάτω από τον ήλιο, το βρήκε αλλά -δυστυχώς- θα επανέλθη στην ανεργία!
Όσο για τον ανιψιό του Θανάση Αυγουρόπουλου, τον Αναστάσιο, αυτός μετά από κάποιες συμβάσεις, μονιμοποιήθηκε ως οδηγός ...σκουπιδιάρας στον δήμο Χολαργού! 
΄Αει παρατήστε μας με την....κοινωνική σας ...ευαισθησία!
Εσείς δεν θέλετε την πάταξη της οικογενειοκρατίας, αλλά τον κοινωνικό αποκλεισμό ατόμων επειδή μόνο και μόνο συνδέονται με συγγενικό βαθμό με τον Αυγουρόπουλο!
Μήπως δηλαδή θα έπρεπε να ζητήσουμε τα ρέστα από τον κ. Δασκαλόπουλο επειδή η σύζυγός του εργάζεται επί χρόνια ως δημοτική υπάλληλος στον δήμο ή να ψάξουμε να βρούμε πώς διορίστηκε η κόρη του στην  Τράπεζα;
Δεν το κάνουμε και δεν θα το κάνουμε γιατί δεν είμαστε κοινωνικά ανάλγητοι ούτε δημοσιογραφικά πιράνχας! Ο κ. Δασκαλόπουλος όπως και ο Αυγουρόπουλος δεν χρησιμοποίησαν την θέση τους, για να βολέψουν δικούς τους ανθρώπους, ούτε στέρησαν με την όποια εξουσία κατήχαν, την θέση από κάποιους άλλους. \Τέρμα ως εδώ. 
Εμείς θέλουμε να κάνουμε σοβαρή δημοσιογραφία. Δεν είμαστε σαρκοβόροι. Αν ψάχνετε τέτοιους πηγαίνετε στα Μεgala κανάλια, μπορείτε να βρείτε αρκετούς.


15 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εμεις εχουμε συγκινηθει....
    κε. Βραχιολίδη σας αφιερώνουμε ένα τραγούδι. Απλά κάντε copy/paste το link και απολαύστε...

    http://www.youtube.com/watch?v=D7P5uLysMMU

    χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρητή σας αφιερώνουμε και εμείς ένα τραγούδι. Αφιερωμένο στον Ανεξάρτητο παρατηρητή:

    http://www.youtube.com/watch?v=uV7vOVBBuwI

    Ακούστε το αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θαυμαζω ολα τα αρθρα του παρατηρητη. Αυτο ομως το συγκεκριμενο με εκανε και συγκινηθηκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικά Μάκη αδικείσαι ...μυθιστορήματα να έγραφες θα είχες βγάλει πολλά λεφτά ρε συ !!!

    Για τον ΔΑΟΧ δεν μας είπες όμως τι παίζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η αδυσώπητη δημοσιογραφική μας κριτική εντοπίζεται σε αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν καταχραστεί-διασπαθίσει δημόσιο χρήμα ή υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για κάτι τέτοιο ή χρησιμοποιούν τον θώκο εξουσίας που κατέχουν για να επωφεληθούν οι ίδιοι ή μέλη της οικογενείας τους, σε βάρος άλλων πολιτών. " στο ΔΑΟΧ τι έγινε Μακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οικογενειοκρατία δεν αυτές οι περιπτώσεις.

    Υπάρχει πιο κραυγαλέα περίπτωση από αυτή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου;
    Έγκυρες πληροφορίες μιλούν για έναν σκράπα στο σχολείο που μόλις και με τα βίας τέλειωσε το Λύκειο.
    Τα μόνα προσόντα που πραγματικά μπορεί να επικαλείται είναι: γιός του επί τρείς φορές υποψηφίου Δήμαρχου που παρέλαβε έτοιμη την περιουσία του μπαμπά του και τώρα σύζυγος κόρης εφοπλιστή.

    Ο ορισμός, δηλαδή, του αυτοδημιούργητου επιστήμονα η επιχειρηματία.

    Αυτούς πραγματικά τους «φελλούς» χρειάζεται ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά σας παρακαλώ να αφήσετε ήσυχο τον φίλο μου τον Μάκη. Με τέτοιο άρθρο που έγραψε του αξίζουν συγχαρητήρια.

    Το άρθρο του θα γίνει ταινεία όπου θα πρωταγωνιστήσουν ο Ξανθόπουλος (το παιδί του λαού) και ο βασιλάκης καϊλας.

    Θα σπάσεο ταμεία...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι και φελος ο ηλιας. εδώ έχει μαζέψει τους πάντες στην παράταξή του,1/3 των συμβούλων Ξυδη, τουλάχιστον τους μισούς συμβούλους της αντιπολίτευσης(μην πούμε ονόματα,2 επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης(πάλι μη πούμε ονόματα),εργαζομένους του δήμου,διευθύντριες,δημοσιογράφους(καλά εδώ και να μην πούμε ονόματα).Προέδρους τοπικών οργανώσεων και κλαδικών. όπως και τα φερέφωνα του λένε κάνουν παράταξη με νέους για να φύγουν οι μεγάλοι. Αφού και εσένα σε είχε καλέσει Μάκη μου σε εκείνη την συνάντηση πριν απο μήνες γιατι δεν μας λες τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ κο. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΘΩΣ:

    ΑΥΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΝΗΨΙΑ 1ου και 2ου βαθμου:

    1) Αναστάσιος Αυγουρόπουλος 4 χρόνια συμβασιούχος στον ΔΑΟΧ με τον Θείο Αυγουρόπουλο Πρόεδρο & Αντιπρόεδρο

    2) Γεωργία Αυγουροπούλου, 2 χρόνια στα ΚΕΠ με Θείο Αυγουρόπουλο Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο Δ.Σ

    3) Γκίκας, συμβασιούχος 6 χρόνια στην καθαριότητα και αποσπασμένος στον ΔΑΟΧ. Σύζηγος της κας. Μαρία Καραγεώργη. (σύζηγος της ανηψιάς 2ου βαθμού καθώς η μητέρα της είναι αδελφή της συζήγου του Γιάννη Αυγουρόπουλου)

    4) Στρογγυλού Χριστίνα, συμβασιούχος στον Δήμο επί 7 χρόνια. (ανηψιά 2ου βαθμού καθώς η μητέρα της είναι αδελφή της συζήγου του Γιάννη Αυγουρόπουλου)

    5) Μία ακόμα που συγχωρέθηκε

    Δηλαδή ο κος. Αυγουρόπουλος είχε υπό την επίβλεψη του τουλάχιστον 5 ΠΕΝΤΕ ΑΝΗΨΙΑ 1ου & 2ου ΒΑΘΜΟΥ !!!!

    Κε. Βραχιολίδη σταματήστε να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα και πείτε μας απλά ότι ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΟ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ...

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ = ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.....

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: "Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ",
    ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΚΟς. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχ Μάκη μου τι σου λένε καμάρι μου οι απο πάνω?? σα δε ντρέπονται λίγο οι νενέκοι !! Τόλμησαν να τα βάλουν με σένα που την αδυσώπητη δημοσιογραφική σου κριτική έχεις χαντακώσει την Μέρκελ και έχεις στείλει πάνω απο 42,7 φορές τον προδότη Παπαννδρέου στο Γουδή ?

    Εγώ σε καταλαβαίνω ο Χολαργός και προβλήματα όπως ο ΔΑΟΧ ή και ο Αυγουρόπουλος ( δε έτυχε να τον γνωρίζω απλά απο ότι βλέπω εδώ) είναι για σένα ψιλά γράμματα...

    Ζήτω η ανεξάρτητη δημοσιογραφία !!!

    υ.γ Τελικά εκείνο το ραντεβού με τον γιό του επί τρείς φορές υποψηφίου Δήμαρχου που παρέλαβε έτοιμη την περιουσία του μπαμπά, που έχει γίνει? Εσύ δεν τα βρήκες μαζί του ? ήταν μικρό το πακέτο ?
    Κρίμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως το πακέτο στο πήρε άλλος μεγαλοεκδότης της Περιοχής; Τελικά σε πια συνάντηση ήσουν στο Χολαργό η στην άλλη στο Χαλάνδρι; που ήταν μαζί και πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μακης ειν αι φιλος μου. Σταματηστε αμεσως και μην τον στεναχωρειτε.

    Παντως, για να μην κανει αντιπολιτευση στον κο. Αυγουροπουλο, που επι τοσα χρονια ειχε δημοσιες θεσεις, τοτε κατι θα "γινεται".....

    Οποιος γνωριζει ας μας ενημερωσει γιατι δεν γνωριζω τον λογο....

    Γιατι φιλε Μακη...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή