Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΜΕΓΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"!

Η επισκεψιμότητα που έχει η ηλεκτρονική εφημερίδα μας και ο θόρυβος συζητήσεων και σχολίων που προκαλούν οι καθημερινές αναρτήσεις του "Παρατηρητή", αν μη τι άλλο, αποτελούν επιτυχία και δική μας και του αναγνωστικού κοινού. Όσο αιχμηρές ή  ενίοτε δηκτικές και αν είναι οι παρατηρήσεις ή τα ανώνυμα σχόλια (αν και διαφωνούμε κάθετα με τα ανώνυμα σχόλια), δεν παύουν να αποτελούν ελεύθερη έκφραση και  κορωνίδα της Δημοκρατίας.
Ο "Παρατηρητής" ανοίγει καθημερινά τράπεζα διαλόγου και προκαλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Αυτό και μόνο είναι η δική μας επιτυχία.
Άλλωστε και τα νούμερα θέασης το αποδεικνύουν. Ο "Παρατηρητής" μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο (η ηλεκτρονική του έκδοση ξεκίνησε πέρσι τον Αύγουστο), κατάφερε να βρίσκεται μέσα στις πρώτες  ένα εκατομμύριο ιστοσελίδες παγκοσμίως! Σύμφωνα με την alexa.com τον επίσημο μετρητή επισκεψιμότητας ιστοσελίδων.
Σήμερα ο "Παρατηρητής" βρίσκεται στην 982.000 θέση στον παγκόσμιο χάρτη ιστοτόπων, ενώ  στους ελληνικούς διαδικτιακούς τόπους συγκαταλλέγεται ανάμεσα στα 8000 με την μεγαλύτερη θέαση ιστολόγια. Πριν από 1 περίπου μήνα ο "Παρατηρητής"¨είχε την τύχη να βρεθεί στις πρώτες 5.500 διαδικτυακές πύλες.
Σας ευχαριστούμε!
Όσο για την δημοσιογραφία που κάνουμε, το αποδεικνύεται εσείς παιδιά, που διαφωνείτε ή και μας βρίζετε! Το ότι μας διαβάζετε με φανατισμό, κάτι λέει...

5 σχόλια:

  1. ναι είμαστε και πολλοί ρε παιδιά αυτοί που μπαίνουμε.....κοίτα και κανένα analytics χαχαχαχ για σου ρε fimotro xaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη Μάκη τώρα που θα μπει μέσα ο εκβιαστής ο Παπαγιάννης τι θα κάνουμε λες να μπαίνουν λιγότεροι?? χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Ανεξάρτητο Παρατηρητή γιατί φιλοξενεί όλες τις απόψεις. Ακόμα και εκεί που διαφωνούμε!
    Ένα παράδειγμα διαφωνίας θα μπορούσε να είναι η "έλλειψη Πολιτκής κριτικής" για τον κο. Αυγουρόπουλο και γενικά για διοικούντες που διορίζουν συγγενικά τους μέλη ενόσω κατέχουν διοικητικές θέσεις.
    Άλλα και σε αυτή την περίπτωση Δημοκρατία έχουμε και ο Παρατηρητής σέβεται ακόμα και αποψεις που στεναχωρούν πολιτικούς του φίλους!
    Συνεπώς, σε ευχαριστούμε κε. Βραχιολίδη για το βήμα διαλόγου που μας δίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκη σε στηρίζουμε και σε αγαπάμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...μέχρι αηδίας να συμπληρώσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή