Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ!


Οι μεγάλοι εθνικοί ευεργέτες προσέφεραν την περιουσία τους στην χώρα, δίνοντάς της πραγματική ώθηση. Ανάσα Ζωής. Οι αδελφοί Ζάππα (δεξιά φωτό ο Κων. Ζάππας), οι Ζωσιμάδες, ο Αιγινίτης, ο Αρσάκης, ο Βαρβάκης, ο Συγγρός, ο Αρεταίος, ο Γεννάδιος, ο Στουρνάρας, ο Τοσίτσας, ο Μαρασλής κι ένα σωρό άλλοι, προσέφεραν με πάθος και αγάπη στην Πατρίδα την περιουσία τους. 
Ο μέγιστος ευεργέτης Σισμανόγλου είχε πει την περίφημη φράση "Από την κοινωνία τα αποκτήσαμε στην κοινωνία οφείλουμε να τα αποδώσουμε", φράση η οποία κοσμεί ως επιγραφή την είσοδο του Σισμανόγλειου νοσοκομείου (φωτό δεξιά). 


Φράση ενός ευεργέτη η οποία καταδεικνύει την ουσία, τον χαρακτήρα της προσφοράς τους στην Πατρίδα.
Σήμερα, που η χώρα μας διέρχεται την μεγαλύτερη κρίση στην σύγχρονη ιστορία της, σήμερα που  οι Κυβερνώντες ετοιμάζονται να παραδώσουν τα πάντα στους ξένους δανειστές, έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης οι Έλληνες - οικονομικοί αυτοκράτορες!




Πού είναι ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, πού είναι όλοι αυτοί να νοιαστούν για την Πατρίδα τους που βουλιάζει;
Πού είστε εξαφανισμένοι ρε οικονομικοί μεγιστάνες; Εάν ενώνατε τις δυνάμεις σας, θα εξαφανίζατε την τρόϊκα, την Μέρκελ και όλους τους άλλους δανειστές που σκίζουν τις σάρκες της Ελλάδος.
Σήμερα, ο Παπανδρέου υπέγραψε την παράδοση της Εθνικής περιουσίας στους δανειστές.
Κανείς δεν μας εξασφαλίζει ότι, κάποιες από τις εθνικές δωρεές των μεγάλων Εθνικών Ευεργετών μπορεί να παραδοθούν και αυτές στους οικονομικούς κατακτητές της χώρας μας, στα πλαίσια της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας!
Αυτά δηλαδή που δώρισαν στην Πατρίδα οι μεγάλοι Εθνικοί Ευεργέτες, να χαριστούν στους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας και πρώην εγκληματίες πολέμου! 

2 σχόλια:

  1. ναι αλλά υπάρχει ο Μπάμπης Σταικος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω , ο Μπαμπης Σταικος εχει προσφερει τοσα στν Παπαγο και εσεις σαν ανεξαρτητη εφημεριδα δεν γραψατε κανενα καλο λογο για αυτον, δεν τον γνωριζω τον κυριο αλλα τα εργα του μιλουν απο μονα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή