Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ: ΑΝΟΙΞΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


Η υπόθεση της διαθήκης Καρύδη  φτάνει στις δικαστικές αίθουσες μετά την διαμάχη που θα έχουν εκεί οι εμπλεκόμενοι κ.κ. Νικολάου, Ξύδης, Κούτρα κ.λ.π.
Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο Δ. Νικολάου, πρώην Δήμαρχος Χολαργού, δια του δικηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου (φωτό), τόσο σε βάρος  του νυν Δημάρχου κ. Ξύδη όσο και κατά της Αντιδημάρχου κας Κούτρα, μπήκε στην προανακριτική της διαδικασία και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών έστειλε την δικογραφία στο Πταισματοδικείο Χαλανδρίου, απ' όπου άρχισαν ήδη να παίρνονται από τους αρμόδιους ανακριτές, μαρτυρικές καταθέσεις. 
Η διαδικασία δεν θα είναι πολύ χρονοβόρα και όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να προσδιοριστεί δικάσιμος ημερομηνία μέσα στο 2012.
Όμως η υπόθεση θα έχει και συνέχεια,  αναφορικά -πλέον- με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Ξύδης, ζητώντας από τον Εισαγγελέα την εις βάθος έρευνα, βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσε και όσων είδαν το φως της δημοσιότητας από τον τοπικό Τύπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου