Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΣΥΛΙΟΥ ΠΕΥΚΩΝ


Ο   Εξωραϊστικός Σύλλογος Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» καλεί τους ευαισθητοποιημένους κατοίκους της Συνοικίας, τους εθελοντές  και τα Μέλη του, ύστερα από την τελευταία απόπειρα εμπρησμού του δασυλλίου των πεύκων, σε καθαρισμό του χώρου του, που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων  το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011 το πρωί στις  8.30.

Ελάτε με μια τσουγκράνα ή ένα εργαλείο καθαρισμού, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μετατρέψουμε το συγκεκριμένο χώρο από χώρο εγκατάλειψης σε χώρο αναψυχής και καθαριότητας,  όπως το δασύλλιο των πεύκων  και η Συνοικία μας το αξίζουν. Καλούμαστε να προστατέψουμε τον ανεκτίμητο αυτό θησαυρό μας. Δυό ώρες δουλειά  δίνουν ζωή σε δεκάδες πεύκα που απέμειναν χαρίζοντας οξυγόνο και θυμίζοντας με την παρουσία τους  την φυσιογνωμία των Πευκακίων για γενιές.  Γιατί το δασύλλιο είναι το σπίτι μας και τα πεύκα τα παιδιά μας.

Χώρος συγκέντρωσης εθελοντών, πεζόδρομος οδού Κυπαρισσίων & Επαμεινώνδα, δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων το Σάββατο 30 Iουλίου  στις 8.30 το πρωί.

                                                       Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                                                          Ο  Γραμματέας
Γιώργος  Γεωργίου                                                             Στέφανος Μπακογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου