Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Αυτός ο Παπανδρέου είναι αδίστακτος! Ξεπουλάει ακόμη και την αρχαιοελληνική Ιστορία εφευρίσκοντας ...κοινό πολιτισμικό παρελθόν με την η Τουρκία!!!  
Το άρθρο της εφημερίδας "Δημοκρατία" αποκαλύπτει ότι η πολιτική Παπανδρέου δεν ορωδεί ακόμη και στο ξεπούλημα  της ίδιας της Ιστορίας της Ελλάδας στους Τούρκους! 
Αφορμή γι' αυτό αποτελεί ο δανεισμός αρχαίων ειδωλίων σε τουρκική έκθεση και συγκεκριμένα
στο μουσείο Σαμπαντζί της Κωνσταντινούπολης,  η οποία προσπαθεί να περάσει την άποψη ότι οι Τούρκοι είχαν πολιτισμό στην απώτατη αρχαιότητα, ενώ στην πραγματικότητα τα τουρκικά φύλλα δεν είχαν καν εμφανιστεί στο χάρτη.
Σύμφωνα με τον συντάκτη Παναγιώτη Λιάκο και το δημοσίευμα που φιλοξενεί  η εφημερίδα "Δημοκρατία", "η σημερινή κυβέρνηση είναι η ιδανικότερη που υπήρξε ποτέ για να παραχωρήσει τις εμπράγματες εγγυήσεις σε όλους όσοι τις απαιτούν ή σκέπτονται να τις ζητήσουν"! Προφανώς ο συντάκτης, εκτός από την δημόσια περιουσία, εννοεί και το ξεπούλημα της ίδιας της Ιστορίας μας  μια και συμπληρώνει για την Ελληνική Κυβέρνηση ότι  "είναι έτοιμη να υποθηκεύσει οτιδήποτε, κάνοντας το χατίρι οποιασδήποτε χώρας, ακόμα κι αν η τελευταία δεν μας έχει δανείσει ούτε ένα σεντ. Ο κ. Παπανδρέου και οι συναυτουργοί του εκχωρούν τα πάντα από πεποίθηση και ιδεολογία", καταλήγει.
Ο συντάκτης της εφημερίδας "Δημοκρατία" δίνει το βασικό αίτιο που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στηρίζει την αρχή του ξεπουλήματος.
"Αρχή κάθε σοφίας είναι η γνώση της σημασίας του ονόματος" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και η καπηλεία της ελληνικής ιστορίας από τους απογόνους του Αλπ Αρλσαν ξεκινάει από την ονομασία της έκθεσης.: "Απέναντι , οι Κυκλάδες και η Δυτική Ανατολία κατά την 3η χιλιετία π.Χ".
Σε κάθε άσχετο με την ιστορία,  δίνεται η εντύπωση ότι η έκθεση αφορά στον πολιτισμικό …διάλογο των δυο λαών στα βάθη της αρχαιότητας.
"Η αλήθεια είναι ότι στην απώτατη αρχαιότητα ουδείς δεσμός είχε αναπτυχθεί μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, για τον απλούστατο λόγο της απουσίας των δεύτερων από τον παγκόσμιο ιστορικό και εθνολογικό χάρτη", επισημαίνει ο Παναγιώτης Λιάκος.

Η δρ Ναζαρ Όλτσερ, επιμελήτρια της έκθεσης και διευθύντρια του μουσείου Σαμπάντζι  σε δηλώσεις της, εμμέσως πλην σαφώς παρουσίασε τον ιωνικό και τον αιγαιακό πολιτισμό επηρεασμένο από τους …Τούρκους.
Η στάση της μάλιστα γίνεται ακόμα περισσότερο προκλητική, όταν τονίζει ότι "θέλουμε αυτό να γίνει ένα γεγονός με το ποίο θα υπερνικήσουμε τις προκαταλήψεις των τελευταίων ετών και θα αποτελέσει μια αιτία για να μοιραστούμε την υπερηφάνεια μας γι’ αυτό το παρελθόν".
Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι , αν Έλληνες και Τούρκοι πρέπει να μοιραστούμε το ίδιο παρελθόν.
Τι και αν  η κοινή λογική κάνει τους Έλληνες να αποστρέφουν το πρόσωπό τους για το παρελθόν των Τούρκων, νιώθοντας επί αιώνες στο πετσί τους την υποδούλωση και τις γενοκτονίες;
Ο Παπανδρέου  τα ισοπεδώνει όλα. Στο σχέδιό του είναι να αλλάξει και την Ιστορία: Αφού  την καθιστά στα σχολεία ως  μάθημα δευτερεύον, επιχειρεί να πείσει για ...κοινό ιστορικό και πολιτιστικό παρελθόν Ελλάδος και Τουρκίας από τα βάθη της αρχαιότητας και εδώ!
Χαρίζει την Ιστορία μας στους Τούρκους, δίνοντας το μήνυμα για την επερχόμενη επέλαση της Τουρκίας στην άλωση και της Ιστορίας μας !
Τα Σκόπια που καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας θα μοιάζουν σταγόνα στον ωκεανό σε αυτό που μας περιμένει με την Τουρκία! Διά χειρός Παπανδρέου!

3 σχόλια:

  1. Κε. Παρατηρητή στείλτε τους όλους..όλους.. στο Γουδί. Εκτός των γνωστών πολιτικών σας φίλων φυσικά!

    http://www.youtube.com/watch?v=cEQ9N5f1NXo&feature=related

    Βασιλάκης Καϊλας χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο νενεκος!!! φτου του !! καλά τα λές ρε Μάκη εσένα να κάνουμε πρωθυπουργό να μας πας στην Πόλη !!! Άνακτά μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη να αυτοπυρποληθείς στο Σύνταγμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή