Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

γίνεται τώρα! ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η ΑΠΡΑΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Παράνομη λαϊκή αγορά έξω από το Μετρό Χολαργού είχαν εγκαταστήσει οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία ελέγχου, έστησαν επί ώρες την πραμάτεια τους έξω από την στάση Μετρό Χολαργού!
Επαγγελματίες της περιοχής, ζήτησαν από την Αστυνομία να τους μαζέψει. Η απάντηση που έλαβαν ήταν «δεν είναι αρμοδιότητά μας, να καλέσετε την δημοτική Αστυνομία»

Η Δημοτική Αστυνομία αργεί από Παρασκευή μεσημέρι έως την Δευτέρα το πρωί!
Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι λαθρομετανάστες να στήσουν κυριολεκτικό πανηγύρι!
Ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, γνωρίζοντας την επίσημη πια θέση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Δασκαλόπουλου που είναι εναντίον των καταστηματαρχών και υπέρ των λαθρομεταναστών, γιατί οι τελευταίοι πωλούν προϊόντα σε φθηνότερες τιμές, κινητοποίησε τους όμορους καταστηματάρχες οι οποίοι με την συνδρομή πολιτών ανάγκασαν τους παράνομους μετανάστες να μαζέψουν την πραμάτεια τους και να εγκαταλείψουν το σημείο!

Αυτή είναι  κατάντια της χώρας μας και όχι μόνον του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Δασκαλόπουλου: Η Πολιτεία που αδυνατεί να καταστείλει την επιδημία των λαθρομεταναστών, τούς  έχει ωθήσει  να γίνονται επιθετικότεροι.
Εάν η δημοτική Αρχή δεν λάβει άμεσα μέτρα, τότε ο Χολαργός, με τα δεκάδες μαγαζιά να έχουν βάλει λουκέτο, οσονούπω θα μετατραπεί γκέτο λαθρομεταναστών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου