Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

απίστευτο! ΞΑΝΑMΠΑΙΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Δεν πρόλαβε να ανοίξει για δεύτερη φορά το αναψυκτήριο στο άλσος Χολαργού και απόφαση της Περιφέρειας μετά από προσφυγή του πρώην Δημάρχου Νικολάου, έρχεται να βάλει λουκέτο για ακόμη μια φορά στο πολύπαθο για φέτος αναψυκτήριο!
Η απόφαση της Περιφέρειας ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία για τον Δήμαρχο Ξύδη,  ο οποίος βλέπει να διαψεύδονται οι προσδοκίες που είχε επενδύσει στη λειτουργία του δημοτικού αναψυκτηρίου υπό διεύθυνση ιδιωτών επενδυτών. Η απόφαση για λουκέτο από την Περιφέρεια, βρήκε τον κ. Ξύδη  στο Λουτράκι όπου έχει μεταβεί για ολιγοήμερες διακοπές.
Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ουσιαστικά το αναψυκτήριο δεν το έχουν χαρεί οι δημότες.
Την ίδια ώρα, ο "δράστης" της αρνητικής για το κυλικείο εξέλιξης Δ. Νικολάου, υποστηρίζει ότι για όλα ευθύνεται ο κ. Ξύδης ο οποίος όπως λέει "δεν ξέρει να διοικεί σωστά, γι' αυτό υπάρχει αυτή η εξέλιξη στην υπόθεση".
Από την πλευρά του ο κ. Ξύδης δεν κάνει προς το παρών δηλώσεις επί του θέματος, αλλά αφήνει τους δημότες να μιλήσουν.
Οι δημότες, οι οποίοι βλέπουν τον εμπνευστή της λειτουργίας του αναψυκτηρίου στο άλσος,  να αντιτίθεται -ως αντιπολίτευση- στην λειτουργία του κυλικείου!

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Επειδή λάβαμε σχόλιο το οποίο μας καταλογίζει μεροληψία υπέρ του Ξύδη! Εμείς καταγράφουμε τα γεγονότα και τις απόψεις όλων. Δεν πήραμε καμία θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. 
Αντιθέτως, για όσους δεν γνωρίζουν  ή κάνουν πως αγνοούν, ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" και ο εκδότης της εφημερίδος έχουν εκφραστεί δημοσίως και με αγώνες  για την μη λειτουργία του αναψυκτηρίου. Προ διετίας μάλιστα, ο πρώην Δήμαρχος προπηλάκισε τον Μ. Βραχιολίδη σε δημοτικό συμβούλιο ,χαρακτηρίζοντάς τον "ρουφιάνο" και "παλιάνθρωπο" επειδή ο εκδότης του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" εναντιωνόταν με παρεμβάσεις σε Περιφέρεια και Δασαρχείο, στην λειτουργία του κυλικείου. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι εμείς δεν έχουμε πάει ούτε μια φορά να φάμε ή να πιούμε στο κυλικείο του άλσους. Μην λένε λοιπόν βλακείες, όσοι γράφουν τέτοια ανόητα σχόλια!!!! 
Σήμερα όμως, ο Δ. Νικολάου κάνει ό,τι έκανε ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ προ διετίας, απευθυνόμενος στην Περιφέρεια και καταγγέλλοντας τον Ξύδη! 
Τελικά ποιος δικαιώνεται; Ο Νικολάου ή ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ;

7 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;;; Ο ΚΟΣ ΞΥΔΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ...;Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΛΔ...; ΟΛΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕ Η Ο ΚΟΣ ΞΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τότε εναντιωνόσασταν με παρεμβάσεις στο Δασαρχείο και την Περιφέρεια για τη μη λειτουργία του κυλικείου, τώρα επί Κου Ξύδη τι κάνετε;
    Θέλετε να λειτουργήσει το κυλικείο ναι ή όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ. ΑΛΛΑ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ...(ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ...ΣΠΑΤΑΛΕΣ...-ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ). ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΧΙ ΠΑΛΙ...ΣΤΟΝ ΚΟ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ...(ΔΕΙΤΕ VIDEO KAI ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.....).
    ΔΛΔ, ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΑΛΙ...ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ" ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστό είναι το παραπάνο σχόλιο. Ο κος. Αυγουρόπουλος με τόσα που έχουν γίνει πως είναι δυνατόν να ξέφυγε από την προσοχή και το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον του δημοσιογράφου!
    "Επιλεκτική Αμνησία" ή κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TON KO. AYGOYROPOYLO TON EXOYN KATAGGEILEI OLES OI TOPIKES EFHMERIDES EKTOS...TOY PARATHRHTH....TYXAIO; DEN NOMIZW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ "ΠΑΣΧΕΙ" ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΜΝΗΣΙΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα σχολια δεν σας καταλογιζουν μονο "μεροληψια".σας καταλογιζουν ταυτιση με τον κο. Ξυδη και οτι ασκειτε επιλεκτικη κριτικη αναλογα με τις προτιμησεις σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή