Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΞΥΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ


Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης έστειλε την παρακάτω επιστολή συγχαρητηρίων στον Κ. Νικολή, τον Παπαγιώτη Ολυμπιονίκη των Special Olympics:

Κύριον Κωνσταντίνο Νικολή
Αυλώνος 3
15669 Παπάγου

Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
Με ιδιαίτερη συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση, πληροφορήθηκα την επιτυχία σου και την ανάδειξή σου ως χρυσό πρωταθλητή στους αγώνες SPECIAL OLYMPICS ΑΘΗΝΑ 2011.
Θέλω να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη διάκριση αυτή που πέτυχες, με μεγάλη ασφαλώς προσπάθεια, μεθοδικότητα και μαχητικότητα, αλλά και για όλη την επιτυχημένη αθλητική σου πορεία.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν τόσο σε εσένα, όσο και σε όλους τους Έλληνες αθλητές των Special Olympics, για το δύναμη και το σθένος που επιδεικνύουν, ώστε να ξεπερνούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να πετυχαίνουν σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στη μητέρα σου Κατερίνα, όσο και στη γιαγιά σου Γεωργία, οι οποίες στηρίζουν την προσπάθειά σου και έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου.
Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι όλοι οι συμπολίτες σου και ιδιαίτερα εγώ, ως Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, είμαστε κατενθουσιασμένοι και υπερήφανοι με τις επιτυχίες σου και υπερήφανοι για σένα.
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, να είσαι πάντα πρώτος στους αθλητικούς αγώνες, να ανεβαίνεις πάντα στο βάθρο του πρωταθλητή  και να κερδίζεις όλους τους αγώνες της ζωής σου.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου