Τρίτη 16 Αυγούστου 2011


AKΑΘΕΚΤΟΙ ΚΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ..

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΑΙΔΩΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!


ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!


Ο εικονιζόμενος  βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γερανίδης ήταν από τους βουλευτές εκείνους που εξέφραζε την αντίθεσή του στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, απειλώντας μάλιστα ότι θα...παραιτείτο της βουλευτικής του έδρας προκειμένου να μην καταψηφίσει το  κόμμα του!!! 
Παρουσιάστηκε προς την κοινή γνώμη ως ένας από τους...αντάρτες, έντιμους βουλευτές που αφουγκραζόταν τον λαό, η συντριπτική πλειοψηφία του οποίου  ζητούσε την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Ο Β. Γερανίδης ήταν μια περίπτωση σαν τον Αθανασιάδη, την Βάσω Παπανδρέου, την Αράπογλου, την Αντωνίου και τους άλλους,  που υποτίθεται είχαν σηκώσει μπαϊράκι!
Έλα όμως που ο κ. Γερανίδης έβαλε την ουρά στα σκέλια και τελικά υπερψήφισε το Μεσοπρόθεσμο! 
Ως γνωστόν ο μόνος που αντιστάθηκε ήταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο τυφλός βουλευτής που έβαλε τα γυαλιά εντιμότητας σε όλους τους άλλους.
Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό, είναι ότι η ψήφος του κ. Γερανίδη στο Μεσοπρόθεσμο ανταμείφθηκε με τον διορισμό του γιού του στην Τράπεζα Αττικής!!! 
Διορισμός που έγινε από τον Πρόεδρο της Τράπεζας Αττικής κ. Ιωάννη Γαμβρίλη (φωτό) ! 
Είδατε τι κάνει μια ψήφος στο Μεσοπρόθεσμο; Και μάλιστα όταν συνοδεύεται από θεατρινισμούς αντίδρασης;
Αυτοί είναι που μας κυβερνούν σήμερα! Αυτοί που συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον λαό, που  προσποιούνται τους πατριώτες και τους μάγκες, αλλά που τελικά ξεπουλάνε για μια ψήφο το συμφέρον της Πατρίδας, παίρνοντας ως δωράκι τον διορισμό του γιού τους!!! 
 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ   0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου