Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ


Τον Νοέμβριο του 2009 τέσσερα παλληκάρια, τέσσερις νέοι του Χολαργού,  σκοτώθηκαν με τον πιο φρικτό τρόπο στην έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού στου Παπάγου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και τα τέσσερα νέα παιδιά, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, λόγω της βροχής όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε πάνω σε παράνομα σταθμευμένο πούλμαν, με αποτέλσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο οι τρεις,  ο δε τέταρτοςάφησε την τελευταία του πνοή στο νοσκομείο μετά από μια εβδομάδα άνισης μάχης με τον θάνατο, .
Δυστυχώς από τότε η τροχαία Αγίας Παρασκευής δεν έχει εγκαταστήσει ούτε ένα προειδοποιητικό σήμα για την ανώτατη ταχύτητα που μπορούν να αναπτύσσουν τα διερχόμενα οχήματα. Ακόμη και τώρα οι ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων είναι εξαιρετικά μεγάλες.
Δήμαρχε Παπάγου-Χολαργού, σε παρακαλούμε πίεσε την τροχαία, να εγκαταστήσει οδικό σήμα για την ταχύτητα που οφείλουν να έχουν οι οδηγοί. Είναι είσοδος πόλεως και η ανώτερη ταχύτητα πρέπει να αναγραφεί και είναι 50 χλμ.
Να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Επιτέλους, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου