Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!

nek 300x199 Προκαταρκτική εξέταση για το παράνομο νεκροταφείο της Γλυφάδας
Σε αυτό τον τόπο προφανώς ισχύει ο νόμος της...συμμορίας! Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, ως εξουσία Δημοτικής Αρχής, με την συνεπικουρία του  Μητροπολίτη της πόλεως, καταπάτησε επισήμως κηρυχθείσα αναδασωτέα έκταση στον Υμηττό για να την μετατρέψει σε νεκροταφείο!
Αντί να συλληφθεί αμέσως, η Αστυνομία απλά τον παρακολούθησε απαθής και, όπως λένε οι πληροφορίες δεν έστειλε ούτε καν σήμα να ενημερώσει το Δασαρχείο Πεντέλης, για το συντελούμενο έγκλημα του Δημάρχου. Έγκλημα καταπάτησης δασικής έκτασης, το οποίο σύμφωνα με την πρώην υπουργό περιβάλλοντος κα Μπιρμπίλη, όποιος το έχει συντελέσει θα αντιμετωπίζεται ως εμπρηστής!
Με άλλα λόγια ο Δήμαρχος Γλυφάδας είναι οιονεί εμπρηστής! Και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας που συνεπικουρεί τέτοιες ενέργειες, διαπράττει από την πλευρά του έγκλημα, το οποίο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ως υπερασπιστής του περιβάλλοντος οφείλει να καταδικάσει. 


Όλα τα υπόλοιπα διλήμματα που μπαίνουν από την πλευρά του Δημάρχου Γλυφάδας, είναι απαράδεκτα και επιβαρύνουν περισσότερο την θέση του. Τι θα πει,  "Η πόλη δεν έχει νεκροταφείο με αποτέλεσμα να μένουν οι νεκροί 10 με 15 ημέρες στο ψυγείο. Ήταν απόλυτη και επιτακτική ανάγκη. Για εμένα είναι νόμιμο αυτό που κάναμε»;
Αμάρτησα για... το παιδί μου ή αμάρτησα για τον...νεκρό μου;
Εάν ένας οποιοσδήποτε άστεγος πολύτεκνος πολίτης πήγαινε να καταπατήσει δασική έκταση,  με το επιχείρημα ότι πρέπει να στεγάσει 8 παιδιά, θα συλαμβάνετο επιτόπου ή όχι;
Γιατί εδώ, δεν τιμωρείται ο Δήμαρχος και ο παπάς; Επειδή είναι εκπρόσωποι της εξουσίας;
Ρε ούστ! 
Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, οφείλετε να καταδικάσετε την ενέργεια του Μητροπολίτη Γλυφάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου