Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο ΞΥΔΗΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ! οχι το...προεκλογικον...




Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Ξύδης εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει από τις διακοπές του στο Λουτράκι και ασκεί τα καθήκοντά του στο Δημαρχείο. "Έδιωξε" σε διακοπές τους δύο αντικαταστάτες του αντιδημάρχους, Δασκαλόπουλο και Τούτουζα και ουσιαστικά εργάζεται μόνος του, χωρίς την βοήθεια των δύο συνεργατών του.
Λέτε να είναι πιο απερίσπαστος; Αν πάντως ακούσουμε τις...κακές γλώσες που λένε ότι οι Δασκαλόπουλος-Τούτουζας διαγκωνίζονται (κοινώς ...τρώγωνται) ως μνηστήρες υποψήφιοι Δήμαρχοι, τότε μάλλον ο Ξύδης θα κάνει πιο ήρεμος την δουλειά του.
Πέρα από  αστεειασμούς ή εικασίες προεκλογικές, το κους-κους για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Ξύδη και θα παραλάβει το ...δαχτυλίδι από τον ίδιο για τις επόμενες δημοτικές εκλογές , είναι κάτι που ήδη συζητείται, για να μην πούμε ότι έχουν αρχίσει ζυμώσεις και διεργασίες από τους μνηστήρες! 
Δεν ενσπείρουμε ζιζάνια, διότι ο Ξύδης είναι βέβαιον ότι  ξέρει τα πάντα καλύτερα από εμάς.
Και βεβαίως ξέρει τι θα πράξει.
Συνήθως αρέσκεται να εκπλήσσει, να κάνει την αιφνίδια κίνηση την τελευταία στιγμή.
Επομένως,  μην φανεί παράξενο σε κανέναν εάν  τούς κάνει όλους στην πάντα και τελικά  ...ξανακατέβει για Δήμαρχος στις εκλογές του 2014!
Εκτός και αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη από του...Παπάγου!
Λέτε να είναι ο Μπάμπης Στάϊκος; Όσο και αν οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι άριστες, όσο και αν ο ... "ευεργέτης του Παπάγου" θέλει να κατέβει για Δήμαρχος, μάλλον δύσκολο φαίνεται να λάβει την..ευλογία του Ξύδη!
Εάν ο Ξύδης κάνει την κίνηση "ματ"  μέσω Παπάγου, τότε θα προτιμήσει αξιωματικό! Δεν εννοούμε τον Δασκαλόπουλο βεβαίως, γιατί ο Δασκαλόπουλος δεν είναι από του Παπάγου.
Έχουμε καιρό μπροστά μας ...


Υ.Γ. Δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε το άρθρο και μέσα σε 5 λεπτά μας πήραν τηλέφωνο και μας ενημέρωσαν ότι ο Ξύδης ξανάφυγε για σύντομες διακοπές, έχοντας αφήσει στην θέση του την κα Κούτρα! 
Δύο συμπεράσματα βγαίνουν: 1ον Ότι τα άρθρα της εφημερίδας μας διαβάζονται εν...ριπή οφθαλμού και 2ον Ο Ξύδης κρύβεται τόσο καλά που φανταστείτε τι έχει να γίνει στις δημοτικές εκλογές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου