Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ: ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΠΟ  13%
 ΣΕ 23% ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ!


Αυτοί της Κυβέρνησης ή σκιντζήδες και ναλπάντηδες του κερατά είναι ή  βαλτοί για να βουλιάξουν την οικονομία και ειδικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το μόνο που απέμεινε στην χώρα είναι ο τουρισμός, το σουβλάκι, το παγωτό και το αναψυκτικό. Αυτά έχουμε να προσφέρουμε και αυτά πάνε οι άθλιοι της Κυβέρνησης να τα υπερφορολογήσουν με 23%! Με λίγα λόγια καθιστούν απρόσιτες σε όλους ακόμη και τις τελευταίες προσιτές υπηρεσίες!
Θα διώξουν τον τουρισμό και την πελατεία από τα μαγαζιά εστίασης που προσφέρουν σουβλάκι και αναψυκτικά!
Οι άνθρωποι είτε εν γνώσει τους είτε εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό των τροϊκανών, εξαφανίζουν και τις τελευταίες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει ζωντανές. Σε κάθε περίπτωση, από τις στάχτες που θα μείνουν στην ελληνική αγορά, θα έρθουν οι ύαινες και τα κοράκια οι ...δανειστές μας να αρπάξουν τις τουριστικές επιχειρήσεις και τα εστιατόρια-ταβέρνες, αναψυκτήρια!
Αυτά κάνει το ΠΑΣΟΚ! Εγκληματεί απέναντι στην χώρα!
 Στο μεταξύ όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπουα ανακαλέσει άμεσα την απόφασή της και να υιοθετήσει την πρόταση της Ν. Δ. για χαμηλό ΦΠΑ, σε ολόκληρο το τουριστικό πακέτο καλεί την κυβέρνηση ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας, Γιάννης Βρούτσης. Παραθέτοντας σειρά στοιχείων για τον αντίκτυπο που θα έχει στην αγορά, στον τουρισμό και στην απασχόληση η απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει από τον Σεπτέμβριο τον ΦΠΑ κατά 77% (από 13% στο 23%), ο βουλευτής της Ν.Δ. προειδοποιεί για χιλιάδες νέα λουκέτα και ακόμη περισσότερους άνεργους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου