Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΖΟΡΜΠΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ!



Ο Γιάννης Μυλωνάκης (φωτό), εκ των τριών αρμοδίων επιτρόπων του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το τελικό Ο.Κ. της εξόφλησης των προμηθευτών, τα οποία μένουν επί 6 και πλέον μήνες απλήρωτα, στα ράφια της Οικονομικής Υπηρεσίας, ρίχνει το γάντι στον Δήμαρχο Β. Ζορμπά, αποκαλύπτοντας ότι δεν τον έχει πάρει ποτέ κανείς στο τηλέφωνο να τον ενημερώσει ότι πρέπει να υπογράψει  την εντολή για την αποπληρωμή των προμηθευτών!
"Επειδή γνωρίζω ότι έχουν μείνει για καιρό απλήρωτοι οι προμηθευτές και δεν πρέπει να  ταλαιπωρούνται επί τόσο καιρό, περίμενα να με ενημερώσουν από τον Δήμο πότε να περάσω για να υπογράψω. Ειλικρινά όμως πιστέψτε με ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν με έχει πάρει κανείς στο τηλέφωνο".
Η δήλωση-βόμβα του Γιάννη Μυλωνάκη αποκαλύπτει την συμπαιγνία που παίζεται σε βάρος δεκάδων προμηθευτών οι οποίοι περιμένουν μάταια εδώ και ενάμισι χρόνο να πάρουν τα λεφτά τους από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής!
Προφανώς η εντολή για τον εμπαιγμό των προμηθευτών προέρχεται από τον επικεφαλής του Δήμου τουτέστιν τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά. Και όλα αυτά που επικαλείται η προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας κα Κουνέλη ότι ...ψάχνει και δεν βρίσκει τους υπεύθυνους της επιτροπής να υπογράψουν τις εντολές, είναι κουραφέξαλα!
Η απογυμνωτική δήλωση Μυλωνάκη ότι ποτέ δεν τον πήρε κανείς από τον δήμο στο τηλέφωνο, τα λέει όλα!
Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων καλούνται να λάβουν θέση επί του σοβαρού αυτού θέματος. Γνωρίζουν το τι γίνεται στην Οικονομική Υπηρεσία και πως  εσκεμμένως ή με άνωθεν εντολή εμπαίζονται οι προμηθευτές,  επικαλούμενη δικαιολογίες της πλάκας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου