Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ



Ο Παπανδρέου, ο πολιτικός οδοστρωτήρας και καταστροφέας της Ελλάδος, θερίζει θύελλες με την ανερμάτιστα προδοτική πολιτική της δυσφήμισης της χώρας στα διεθνή φόρα και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Αυτή η πολιτική έδωσε το έναυσμα σε Μέρκελ-Σαρκοζί να ζητήσουν να ξεπουλήσουμε την χώρα μας και  από όλες τις χώρες της ευρωζώνης να έχουν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό πριν από το καλοκαίρι του 2012 καθώς και τον εντάξουν στα Συντάγματά τους !!!

Η Ελλάδα η οποία βρίσκεται στο χάος, είναι αδύνατον να ανταποκριθεί σε αυτό τον όρο. Όρος όμως  που μπαίνει για να διασφαλίσει μόνον τα συμφέροντα της Γερμανίας και Γαλλίας! 
Ουσιαστικά δηλαδή η χθεσινή συμφωνία Μέρκελ-Σαρκοζί  κατοχυρώνει τις δυο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες βυθίζοντας στην καταστροφή   τις χώρες με δημοσιονομικά προβλήματα.
Το ευρωομόλογο επίσης απορρίφθηκε από τους δύο ηγέτες και πάει στις.. καλένδες!
Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε από την πλευρά του πως τα ευρωομόλογα θα έθεταν σε «μεγάλο κίνδυνο» τις χώρες με την καλύτερη αξιολόγηση και ότι δεν θα αποτελούσαν «επιτυχία της διαδικασίας ολοκλήρωσης της Ευρώπης».
Με άλλα λόγια  φαίνεται ξεκάθαρα ότι Μέρκελ και Σαρκοζί νοιάζονται για τα δικά τους συμφέροντα και για την αρπαγή από την Ελλάδα της δημόσιας περιουσίας!
Ο δε Παπανδρέου συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι τους χωρίς αντίθετο  λόγο!

Αυτό το άθλιο πολιτικό υποκείμενο, ο Παπανδρέου, που μόνο κανό ξέρει, και να γυμνάζει το σώμα του, πότε θα ξεκουμπιστεί από την Πατρίδα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου