Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ»!



«Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ»
«ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΨΑΧΝΟ, 
ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ»
«ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ»

Ο  βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος αποκαλύπτεται στον Μάκη Βραχιολίδη σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη (web-tv). Αναφέρεται στο Μνημόνιο1 , στο Μεσοπρόθεσμο, πώς φτάσαμε ως εδώ, ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας, εάν θεωρεί  ή όχι ότι διεπράχθη «εσχάτη προδοσία» σε βάρος της χώρας, αναφέρεται στους «αγανακτισμένους», στο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της Ελλάδος, εάν ο Παπανδρέου τα γνώριζε όλα πριν μπει η χώρα στη μέγγενη της τρόϊκας.
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. έχοντας συγγράψει  πολλά βιβλία και με την δημοσιογραφική ιδιότητα στην πλάτη του, κάποια στιγμή της συνέντευξης αντιστρέφει τους ρόλους και …περνά στην αντεπίθεση, ερωτώντας τον Μάκη Βραχιολίδη, εάν η Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου διαπράττει εσχάτη προδοσία με το κλείσιμο του σχολείου της Κορυτσάς.  Ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρεται σε σχέδιο αφελληνισμού της Β. Ηπείρου, όμως δεν καταλογίζει εσχάτη προδοσία, διότι ,όπως λέει, δεν έχουμε –τουλάχιστον ακόμη- απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εδαφών.
Όμως ο Κυριάκος Βελόπουλος προτείνει σημαντικές λύσεις, στην περίπτωση που ήταν πρωθυπουργός , λέγοντας  με σιγουριά ότι  θα είχε ανατάξει την ελληνική οικονομία μέσα σε ένα χρόνο. Θα είχε προχωρήσει σε στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ για την εξόρυξη αερίου και πετρελαίου από το Αιγαίο, αφού θα είχε εξασφαλίσει την κάλυψη του ελληνικού εδάφους από 140 f16 Ισραηλινά αεροσκάφη.  
Ο δυναμικός βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. μιλάει ακόμη για την Λέσχη Bilderberg, αλλά και  για τον Κώστα Καραμανλή, την Μπακογιάννη, καθώς αλλά και για το ενδεχόμενο παγκόσμιο πολέμου, το οποίο φοβάται αλλά και συνάμα απεύχεται.





Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων Βελόπουλου είναι τα εξής:
** «Εάν εφαρμοζόταν σωστά το Μνημόνιο 1 δεν θα φτάναμε στο Μεσοπρόθεσμο»
** «Είμαι με τον Έλληνα που σκέφτεται ελληνικά. Οι αγανακτισμένοι σκέφτονται ελληνικά;»
** «Εσχάτη προδοσία υπάρχει όταν έχουμε απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εθνικών συνόρων»
** «Το μεγαλύτερο λόμπυ της Ελλάδος είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές»
** «Είναι σχέδιο να αφελληνιστεί η Β. Ήπειρος»
** «Εάν ήμουν Πρωθυπουργός θα καλούσα όλους όσους άσκησαν εξουσία από το ’74 και εδώ. Θα τους ζητούσα το «πόθεν έσχες» Θα τους δήμευα τις περιουσίες και θα μάζευα 70 δις ευρώ»
** «Ο Καραμανλής αδίκησε τον εαυτό του. Είναι κεφάλαιο σην πολιτική ιστορία του τόπου και κάποια στιγμή θα ξανά’ ρθει. Έκανε λάθη όμως σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού. Δεν μπορεί να κάνεις «γέφυρα» με την Ρωσία και να έχεις Υπουργό Εξωτερικών την Μπακογιάννη η οποία τα έχει καλά με τους Αμερικάνους»
** «Βεβαίως ο Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Έκανε ειδεχθές έγκλημα.  Αλλά και  οι προηγούμενοι κυβερνώντες εξαπάτησαν τον λαό»

** «Για να καταλογίσω εσχάτη προδοσία πρέπει να υπάρχει φυσικό πρόσωπο. Εάν δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο είναι σαν να μην υπάρχει αδίκημα»




9 σχόλια:

  1. πολυ καλο μάκη έχεις περιθώρια βελτίωσης όμως !!! να για να σε βοηθήσω πάρε ένα link να αγοράσεις ένα φτηνό γραφείο της προκοπής για να μην έχεις φόντο και την ταμειακή!! χαχαχαχ http://www.plaisio.gr/Furntiture/Office-Furniture/Computer-Desks/Valentini-Desk-Student-Blue-Chair-2-14B-Purple.htm

    ωραία φραπεδία ο Βελό πάντως και το κομπολόι όλα τα λεφτά ...εσύ πάλι λίγο "σκοτεινός" ήσουν χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας ρε Ελληναράδες-αναλφάβητοι. Καλά ο Βραχιολίδης έχει εκτελέσει ουκ ολίγες φορές την Ελληνική γλώσσα γι' αυτό και δεν προκαλεί έκπληξη η αναδιατύπωση της φράσης "θα είχα ανακάμψει την Ελληνική οικονομία". Αλλά κι ο Βελόπουλος που κόπτεται για την παιδεία και τη γλώσσα των Ελλήνων δεν γνωρίζει ότι το ρήμα "ανακάμπτω" έχει παθητική σημασία; Εγώ ανακάμπτω, η Ελληνική οικονομία ανακάμπτει αλλά "θα ανακάμψω την οικονομία" είναι βουλγάρικα "συνέλληνες". Μάθετε πρώτα Ελληνικά και μετά να δίνετε και να παίρνετε συνεντεύξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ρήμα δεν έχει "παθητική σημασία", απλά είναι αμετάβατο (δεν παίρνει αντικείμενο)Τζάρτανος σ.48 ("η σύνταξη του ρήματος"). Ναι μεν το ρήμα χρησιμοποιήθηκε λάθος, αλλά εξίσου λάθος είναι και η δική σου παρατήρηση κύριε Σακελαρίδη!
    Επομένως, οφείλεις να μάθεις κι εσύ να ...ξεσκονίσεις τα ελληνικά σου και μετά να πουλάς εξυπνάδες για το πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα παίρνουμε συνεντεύξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μάκη Τζάρτζανος είναι ρε σύ με ΤΖ ...εσύ μάλλον αλλουνού βιβλίο άνοιξες χαχαχα.....α ωραίο γραφείο ρε συ σου προτείνει ο πρώτος γιατί δεν το σκέφτεσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρήμα δεν έχει "παθητική σημασία", απλά είναι αμετάβατο (δεν παίρνει αντικείμενο)Τζάρτζανος σ.48 ("η σύνταξη του ρήματος"). Ναι μεν το ρήμα χρησιμοποιήθηκε λάθος, αλλά εξίσου λάθος είναι και η δική σου παρατήρηση κύριε Σακελλαρίδη!
    Επομένως, οφείλεις να ...ξεσκονίσεις τα ελληνικά σου και μετά να πουλάς εξυπνάδες για το πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα παίρνουμε συνεντεύξεις!
    Μήπως είσαι ... "αναλφάβητος";
    Τα ελληνικά κύριε Σακελλαρίδη είναι η πιο δύσκολη γλώσσα του κόσμου. Κάθε μέρα οφείλουμε να τη... σπουδάζουμε! Το να πουλάς όμως εξυπνάδες και ειρωνεία, θεωρώντας εαυτόν εγγράμματο κι εμάς "ελληναράδες αναλφάβητους" ε, πάει πολύ! Η απάντηση που έλαβες από την Γραματική του Τζάρτζανου ελπίζουμε να σε συνετίσει.
    Με την αντίληψη τη δική σου, μήπως και ο αναλφάβητος-αγράμματος Μακρυγιάννης δεν έπρεπε να είχε συγγράψει το μεγαλείο των απομνημονεύμαάτων του, επειδή δεν ήξερε γράμματα; Μήπως την ...ελληνική ψυχή του έπρεπε να την...φυλακίσει λόγω του...αναλφαβητισμού του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έτσι μπράβο Μάκη συνετίζεσαι στις υποδείξεις μας Τζάρτζανος με ΤΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ, ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟ ΙΣWΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλεγα να μην σου γράψω τίποτα ως απάντηση δεδομένου ότι θα πάει χαμένη αλλά για τελευταία φορά θα πω τα ακόλουθα: 1)Αμετάβατο είναι το ρήμα που δεν μεταβιβάζει την ενέργεια του σε κάποιο αντικείμενο αλλά αφορά το ίδιο το υποκείμενο συνεπώς έχει παθητική σημασία. Δεν έγραψα "αμετάβατο" για να μην σε βάλω στον κόπο να ψάξεις να βρεις τι σημαίνει. 2) Ο τρόπος που απάντησες δείχνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων. 3) Όλοι κάνουμε λάθη στη γλώσσα. Αυτοί όμως που έχουν δημόσιο βήμα οφείλουν να είναι πολλαπλώς προσεκτικοί. 4) Το παράδειγμα το σχετικό με τον Μακρυγιάννη είναι παιδαριώδες και αντί απάντησης θα πω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού......5) Εγώ μάστορα όταν με διορθώνουν (και έχουν δίκιο) τους λέω ευχαριστώ. Τελειώνω εδώ λέγοντας ότι το αμετανόητον είναι ίδιον της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποσο μαλακες εισαστε ρε αχιδια του κερατα!το ρημα και το μνημα και μαλακιες πολλες.Το νοημα ολων αυτων ρε αρχιμαλακα δεν σου λεει τιποτε??Σαν τις πουτανιτσες κουτσομπολευετε.ΟΥΣΤ,ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή