Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ;


Στο "βωμό"  της παραμονής τους στο μαντρί, 
αφήνουν τη χώρα να παραδοθεί στο χάος!

                                                                                   
                                                                                                        
Η χώρα έχει ήδη πέσει στα βράχια με ευθύνη του Παπανδρέου και βυθίζεται στο χάος. Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα. Ο Παπανδρέου από το "λεφτά υπάρχουν"  κατέληξε στο "παλεύουμε να μη χρεοκοπήσει η χώρα".
Επί δύο σχεδόν χρόνια στην εξουσία, το ΠΑΣΟΚ έχει κυριολεκτικά διαλύσει την Πατρίδα! Δεν υπάρχει ούτε ένας (μα ούτε ένας) τομέας στον οποίο η Κυβέρνηση να έχει επιτύχει θετικό έργο! Μόνον καταστροφή.
Η Ελλάδα έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει. Για το μόνο για το οποίο μιλάνε οι Ευρωπαίοι είναι η επιλεκτική χρεοκοπία ή ελεγχόμενη χρεοκοπία, προκειμένου να μην ζημιωθούν οι δανειστές-τοκογλύφοι μας. Όταν με την ελεγχόμενη χρεοκοπία οι δανειστές μας θα έχουν απαλλαγεί από όλα τα δικά μας βαρίδια, τότε θα βγει ο Παπανδρέου να ανακοινώσει την επίσημη και οριστική χρεοκοπία μας. Εάν βεβαίως υπάρχει ο Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός και δεν έχει ...δραπευτεύσει προηγουμένως με εκλογές ώστε να χρεωθεί άλλος τη χρεοκοπία.
Έτσι, με τέτοια κόλπα έχουν μάθει να ενεργούν οι καραγκιόζηδες της πολιτικής.
Και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραμένουν άβουλοι, σαν τα πρόβατα που περιμένουν να μασήσουν το κουτόχορτο που θα τους δώσει ο αρχηγός τους. Άβουλα άτομα, χωρίς σθένος, βλέπουν την χώρα να βυθίζεται στο χάος, βλέπουν την Πατρίδα να έχει πέσει σε κώμα, να τις κόβουν το σώμα λίγο-λίγο οι δανειστές της και αυτοί δεν αντιδρούν. Δεν βγαίνει ένας να πει: "Που πάμε ρε παιδιά; Επί 20 μήνες η ίδια συνταγή απέτυχε. Ό,τι μας λένε οι δανειστές μας το κάνουμε και αντ' αυτού και το χρέος αυξάνει και το έλλειμμα είναι ανεξέλεγκτο και η ύφεση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η ανεργία καλπάζει και η αγορά καταστράφηκε και τον λαό τσακίζουμε στα χαράτσια. Πού θα παει η χώρα πια;" 
Κι όμως. Δεν υπάρχει κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να αντιτάξει διαφορετικό λόγο. Κλεισμένοι στο ...μαντρί τους, περιμένουν τις εντολές του ...αρχιτσοπάνη!
Δεν έχετε τσίπα ρε εκεί στο ΠΑΣΟΚ; Ακόμη και τώρα που γυρίσατε τη χώρα 100 χρόνια πίσω, δεν ντρέπεστε να παραμένετε άβουλοι και απαθείς στην καρέκλα του βουλευτού; Και θα έχετε το θράσος να ξανακατεβείτε στις εκλογές με αρχηγό τον καταστροφικό Παπανδρέου;
Καταντήσατε γελοίοΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου