Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ!


Ο Πρωθυπουργός της καταστροφής και υποδούλωσης του Ελληνισμού Γ. Παπανδρέου, είναι αυτός που τσακίζει και τις πολύτεκνες οικογένειες!
Ενώ ο ψεύτης και απατεώνας (εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με  ψέμματα και υπέκλεψε την ψήφο του) Γ.Παπανδρέου, υποσχόταν τα καλύτερα στους πολύτεκνους, ενθαρρύνοντάς τους να κάνουν όσα παιδιά θέλουν, σήμερα τους εξοντώνει με τα αλλεπάλληλα χαράτσια ! 
Ο Παπανδρέου δηλαδή καταστρέφει από την ρίζα του τον ελληνισμό!


Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση για την απαλλαγή των πολυτέκνων από τους ειδικούς φόρους στα τέλη κυκλοφωρίας των αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης, κατέθεσε στον Υπουργό Οικονομικών την παρακάτω ερώτηση:
"Ενόψει της ανάγκης να συγκεντρωθούν από το Δημόσιο πόροι, για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, υιοθετούνται αδιακρίτως μέτρα που αντιβαίνουν και τη λογική και τα ακρότατα όρια αντοχής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι πολύτεκνοι.
Ειδικότερα, πολύτεκνος δημοτικός υπάλληλος (με 5 παιδιά), που διαθέτει επταθέσιο πολυμορφικό αυτοκίνητο 2000 κ.ε., υφίσταται, εκτός από τις γενικές περικοπές αποδοχών των εργαζομένων του δημοσίου τομέα και την υποχρέωση να καταβάλει 270 Ευρώ για τον ειδικό φόρο καθώς και 660 Ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, που θεωρείται λόγω κυβισμού «πολυτελές», χωρίς καμία διάκριση. 
Ερωτάται ο κ . Υπουργός:
1. Ποιος είναι ο λόγος που δεν προεβλέφθησαν κοινωνικά κριτήρια κατά την εφαρμογή της διάταξης περί επιβολής ειδικού φόρου και τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που χρησιμοποιούνται από πολύτεκνους;
2. Προτίθεται η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας την προσφορά των πολυτέκνων στη χώρα, να τους εξαιρέσει τουλάχιστον από την υποχρέωση να καταβάλουν 930 Ευρώ κατ’ έτος, για την κίνησή τους και αν όχι, γιατί; "
.

Τι απάντηση όμως να περιμένει από μια τέτοια κυβέρνηση ο Βορίδης;
Από μια κυβέρνηση που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό. Τον ίδιο τον ελληνσιμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου