Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩ Η 
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ 
ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΕΣ! 




Τα ψεύδη δεν έχουν τελειωμό στο ΠΑΣΟΚ. Με ψεύδη εξελέγη το κόμμα του Παπανδρέου αλλά ακόμη και τώρα συνεχίζει να κοροϊδεύει τον λαό και όχι μόνο. Η κα Διαμαντοπούλου  απαντώντας σε ερώτηση του κ. Τσίπρα, για τις μεγάλες ελλείψεις που θα υπάρξουν στα βιβλία με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, έριξε την ευθύνη στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Είπε συγκεκριμένα: 
«Για να βγουν βιβλία χρειάζεται χαρτί», εξηγώντας  ότι έγινε ο διαγωνισμός εγκαίρως τον Οκτώβριο του 2010 και τον Μάρτιο του 2011, υπήρξαν τρεις μειοδότες προμηθευτές χαρτιού και ανακλήθηκε η απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ παραπέμφθηκε το θέμα σε δευτεροβάθμιο επίπεδο. Ομως η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ελήφθη στις 6 Μαΐου και στάλθηκε στον οργανισμό έκδοσης βιβλίων στις 19 Ιουλίου.
Η αλήθεια όμως είναι ότι η Κυβέρνηση δεν είχε λεφτά να πληρώσει τους χαρτέμπορες! Ήθελε να τους βάλει να πληρώσουν εκείνοι από την τσέπη τους όλο το χαρτί και το χρέος της Κυβέρνησης προς αυτούς να ...πάει στις καλένδες! 


ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΕΞΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 


Έτσι  κάνει κοινωνική και ασφαλιστική πολιτική το ΠΑΣΟΚ από την ημέρα που εξελέγη. Με τα λεφτά των φορολογουμένων προμηθευτών κάνει πολιτική, έχοντας παράλληλα κηρύξει στάση πληρωμών! 
Υπάρχουν εκδοτικοί οίκοι που έχουν βάλει λουκέτο εξαιτίας της μη πληρωμής τους από την Κυβέρνηση. Όπως τα "Ελληνικά Γράμματα" . Αυτή τη στιγμή υπάρχει εκδοτικός οίκος που έχει λαμβάνειν 1.000.000 ευρώ από την Πολιτεία, αλλά που οδηγείται σε λουκέτο εξαιτίας της στάσης πληρωμών που έχει κηρύξει η Κυβέρνηση! 
Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε τη χώρα. Το οποίο ενώ χρωστάει  εκατομμύρια εκατομμυρίων ευρώ βάζει και τέλος επιτηδεύματος στους επαγγελματίες!
Πώς ρε, θα το πληρωθείτε την ώρα που εσείς δεν πληρώνετε ούτε ευρώ;
Είναι ή δεν είναι έγκλημα αυτό;

1 σχόλιο:

  1. Μα δε ντρέπονται,δεν έχουν τσίπα,δεν λειτουργεί τίποτα ηθικό μέσα τους?Ρήμαξαν τα πάντα μέσα σε ελάχιστο χρόνο!Άκου να μην υπάρχουν στο σχολείο βιβλία για τους μαθητές!!Αυτό είναι το άκρο άωτο της ανευθυνότητας,της αδιαφορίας,της ανικανότητας πλειάδας ανθρώπων που βρίσκονται στα ηνία.ΑΧΡΗΣΤΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή