Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Ασκούμε υπεύθυνη κι εποικοδομητική αντιπολίτευση



 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
  Δήλωση Βασίλη Γιαννακόπουλου:
"Η δημοτική μας παράταξη έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι εργάζεται για το καλό της πόλης και των πολιτών της από όποια θέση και αν βρεθεί.
Από τη θέση της Δημοτικής Αρχής εργαστήκαμε με μεράκι και αγάπη για την Αγία Παρασκευή και τους κατοίκους της. Υλοποιήσαμε έργα, δημιουργήσαμε νέες πρωτοπόρες δομές σε όλους τους τομείς (τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, την πρόνοια κ.α.) που άλλαξαν και καλυτέρευσαν τη ζωή μας. Βάλαμε τις βάσεις για την υλοποίηση και δημιουργία και άλλων πολύ σημαντικών έργων για την πόλη μας, από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Εδώ και εννέα μήνες από τη θέση της αντιπολίτευσης εξακολουθούμε να λειτουργούμε το ίδιο. Εργαζόμαστε ,όλη η δημοτική παράταξη, για το κοινό καλό.
Ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση στηρίζουμε τη νέα δημοτική αρχή για την ανάπτυξη της πόλης μας, την υλοποίηση έργων που θα λειτουργήσουν προς όφελος όλων μας , επισημαίνοντάς της , όμως, ταυτόχρονα, και τα λάθη της .
Η στήριξή μας είναι έμπρακτη. Χαρακτηριστικά να σας αναφέρω ότι η δημοτική μας παράταξη στήριξε το άνοιγμα του Δημοτικού Κινηματογράφου. Και είναι κοινά αποδεκτό ότι χωρίς τη δική μας συναίνεση και πρόταση δεν θα άνοιγε.
Ήμασταν μαζί μ ε τη δημοτική αρχή στο ραντεβού της με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα, από τον οποίο ζητήσαμε περισσότερες θέσεις νηπιαγωγών προκειμένου να έχουν περισσότερα παιδιά δημοτών μας τη δυνατότητα να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας.
Με τη δική μας προσπάθεια αρχικά, ως δημοτική αρχή, και στήριξή μας στη συνέχεια, ως αντιπολίτευση ,το Νομικό Πρόσωπο της Βιβλιοθήκης , το οποίο αποτελεί μουσείο πολιτισμού και έκφρασης, παρέμεινε Αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από εμάς την τελευταία χρονιά της δημοτικής μας θητείας και συγκεκριμένα το Νοέμβρη, μετά τις εκλογές και γνωρίζοντας ότι δεν θα ήμασταν ξανά δημοτική αρχή, καταθέσαμε την πρόταση - μελέτη ολοκληρωμένη τον Μάρτιο και τον προηγούμενο μήνα εγκρίθηκε οριστικά η Αυτοτέλεια του Νομικού Προσώπου.
Το έργο που αφορά το Κοντόπευκο, ύψους 9,5 εκ. ευρώ, και είχε εγκριθεί επί της θητείας μας από τη Νομαρχία Αθηνών ζητήσαμε και εντάχθηκε στον προϋπολογισμό της περιφέρειας Αττικής. Το έργο βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης και η ολοκλήρωσή του θα μεταμορφώσει την περιοχή.
Από τη θέση, λοιπόν, της αντιπολίτευσης στηρίζουμε και βοηθάμε όπου μπορούμε. Μέσω των συνδικαλιστών οργάνων (ΚΕΔΚΕ- ΤΕΔΚΝΑ), στα οποία μετέχουμε άλλωστε, των υπουργείων, της περιφέρειας. Στόχος μας να γίνουν όσα περισσότερα έργα γίνεται στην Αγία Παρασκευή, να λειτουργήσουν όλες οι δομές της πόλης καλά και προς όφελος των πολιτών μας.
Δεν κάνουμε κριτική για να κάνουμε. Η στείρα πολιτική αντιπαράθεση δεν μας ταιριάζει. Τιμούμε την ψήφο των δημοτών μας και δουλεύουμε με αποκλειστικό γνώμονα την πόλη και τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Και το κάνουμε πράξη καθημερινά.
Σε αντίθεση, η σημερινή δημοτική αρχή δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή τη λογική και λειτουργία. Δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή αντί να κοιτάξει να κάνει έργο είναι κολλημένη στο παρελθόν. Προσπαθεί να δει τι δεν κάναμε, αν δεν κάναμε ,καλά για να μας κατηγορήσει, χάνοντας πολύτιμο χρόνο σε έργα και πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν και θα αλλάξουν την Αγία Παρασκευή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου