Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ"



ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 2013. Η ΕΥΡΩΠΗ (ΜΕΡΚΕΛ) ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ  ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Συνέλληνες προετοιμαστείτε! Ο Παπανδρέου είναι σαν να είπε: Θα μείνουμε μέχρι το 2013 μέχρι να σας ...ξεσκίσουμε τελείως! 
Και μάλλον θα πρέπει να σκεφτόμαστε εάν θα πάμε σε εκλογές το 2013! Η Ελλάδα, εάν υπάρχει έως τότε, μπορεί να έχει παραδώσει και τυπικά τα κλειδιά της διακυβέρνησης στην τρόϊκα! Άλλωστε μας ζητούν ήδη να τους τα δώσουμε όλα. 
Μην σας φαίνεται εξωπραγματικό. Κανείς πριν από 2-3 χρόνια δεν μπορούσε να διανοηθεί τα όσα εξωπραγματικά βιώνουμε σήμερα. Μπορεί λοιπόν, μέσα στα πλαίσια των ραγδαίων αλλαγών στην Ε.Ε. , αυτή να μετεξελιχθεί σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, με μία κυβέρνηση, για όλες τις χώρες. Αυτή σε πρώτη φάση (προσαρμογής) θα αφορά στις αδύναμες οικονομικά χώρες. Αυτές οι χώρες δηλαδή που δεν μπορούν να διαχειριστούν το δημόσιο χρέος τους και θα βρίσκονται υπό χρεωκοπία ή θα έχουν χρεοκοπήσει (η Ελλάδα έως τότε είναι βέβαιον ότι θα έχει χρεοκοπήσει και τυπικά), θα παραδίδουν την διακυβέρνηση της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Και έτσι, ο Παπανδρέου ενδεχομένως να παραδώσει κατευθείαν και τα κλειδιά της χώρας στην Ευρώπη της Μέρκελ και στην τρόϊκα!
ΧΑΪΛ ΜΕΡΚΕΛ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου