Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΣΙΠΡΑΙΪΚΑ...



γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου
Διαβάζοντας το βιβλίο του καθηγητού κ. Αντωνάκου « Το Φρονείν Ελληνικώς» ,θυμήθηκα μια από τις συνεντεύξεις του κ. Τσίπρα, λίγο πριν γίνει αρχηγός του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
Εκεί, αραδιάζει μερικές από τις ιδέες του, που διέπουν την πολιτική του όπως:

Α) Να αποποινικοποιηθεί η χρήση ναρκωτικών. Σ.Σ. Ο κ. Παπανδρέου, που έχει την ίδια άποψη, προχώρησε στην ψήφιση σχετικού νόμου!!
Β)Να καταργηθεί ο στρατός και να καταργηθούν όλες οι παρελάσεις, γιατί αναπαράγουν ρατσιστικά πρότυπα. Δηλαδή η άποψή του είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τη θυσία των προγόνων μας και αντίθετα, να τιμήσουμε τους εχθρούς τους οποίους Εκείνοι πολέμησαν. Αντίθετα, αυτοί μπορούν να αναπαράγουν όσα ρατσιστικά πρότυπα θέλουν και να καλλιεργούν στα παιδιά τους το μίσος για τους Έλληνες.
Γ) Να καταργηθούν τα θρησκευτικά στα σχολεία, καθώς και ο Σταυρός και οι εικόνες απ´ όλους τους δημόσιους χώρους. Δηλαδή επειδή αυτός ο κύριος είναι άθεος, θέλει να το επιβάλλει με νόμο σε όλους. Βέβαια, μ´ αυτή την κυβέρνηση επιτυγχάνεται ο στόχος του μια κι έχει βρει συνήγορο την κ. Διαμαντοπούλου. Έτσι, κατάντησε η δημοκρατία στα χέρια τους!!!
 
Δ) Να επιτραπεί ο γάμος των ομοφυλόφιλων και να μπορούν  να υιοθετούν παιδιά.  Προφανώς για να αναπαράγουν τα… κουσούρια τους, κατά το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο!!
Ε) Όλοι οι μετανάστες να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές και μετά από πέντε χρόνια διαμονής και στις εθνικές.
  Με άλλα λόγια πιστεύει ότι οι άνθρωποι αυτοί που «πήδηξαν τη μάντρα», καταπάτησαν και καταπατούν όλους τους νόμους αυτής της χώρας  που τους φιλοξενεί, θα πρέπει να έχουν λόγο και  από ποιόν ή και πώς θα κυβερνιέται!! Κατά την άποψη του κ. Τσίπρα, σε μερικά χρόνια η Ελλάδα μας πρέπει  να κυβερνηθεί από Πακιστανούς, Αφγανούς, Ιρακινούς, Βούλγαρους και Αλβανούς και γιατί όχι, από Τούρκους οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να διαβρώσουν το Ελληνικό κράτος, ενισχύοντας τη λαθρομετανάστευση προς τη χώρα μας, ελπίζοντας σε μια δεύτερη άλωση, μια και αυτήν τη φορά θα τους είναι ευκολότερη αφού θα υπάρχουν πολλοί Εφιάλτες μέσα για να τους ανοίξουν την πόρτα.

Ο Θεός, που τόσο πολεμούν, ελπίζω να σώσει και πάλι τη Χώρα Του και το λαό Του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου