Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ"

 από το γραφείο τύπου του  Φώτη Αλεξόπουλου
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 28η Ιουλίου 2011 ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξόπουλος Φώτης μαζί με τις υπογραφές άλλων 11 δημοτικών συμβούλων έφερε θέμα προς συζήτηση στο  Δ.Σ. αναφορικά με τις ενδεικτικές πινακίδες των καταστημάτων. Ειδικό αγορητή πρότεινε τον Πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Κ.Χαρχαρο.
Κατάθεσε ακόμα ο κ. Αλεξόπουλος έναν κανονισμό Προβολής και Ιδεών για πλήρη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων .
Ο Κ. Δήμαρχος δέχτηκε και ήταν συναινετικός σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και συμφώνησε στην άρση της απόφασης για πρόστιμα –πινακίδων καθώς και στη δημιουργία επιτροπής η οποία θα στελεχωνόταν από δημοτικούς συμβούλους, τον Πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ, κ.λ.π μέσα στο τέλος Σεπτέμβριου, ώστε να δοθεί μια λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που έχει προκύψει με την παράνομη διαφήμιση..
Ο κ. Δήμαρχος όμως «σταθερός» στις «πολιτικές του παρωπίδες» που έχει τοποθετήσει μετά την λήξη των Δημοτικών εκλογών,  δεν ΚΑΛΕΙ ούτε έναν Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο στη συνάντηση που έχει οριστεί για την Πέμπτη 22/9/2011 (εκτός από τις Δημοτικές Παρατάξεις ) ενώ δεν καλεί τον Κ. Αλεξόπουλο που έφερε το θέμα προς συζήτηση και κατέθεσε τον Κανονισμό Προβολής και Ιδεών ..
Φυσικά αυτή η κίνηση του κ. Ζορμπά  δηλώνει κατά επέκταση την προσωπική εμπάθεια που τρέφει σίγουρα για τους πρώην συνεργάτες του.
Εμείς δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του φυσικά ...
Ήμασταν εκεί όταν το καλοκαίρι του 2010 ζήτησε την βοήθεια μας για να πορευτεί ως υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, και σε καμιά περίπτωση δεν  κάναμε συμφωνίες κάτω από «τραπέζια» και από «κουβέρτες» ,κάναμε όμως  το καθήκον μας όπως  οφείλαμε ενάντια στην παράταξη Γιαννακόπουλου, και Σταθόπουλου  με πολιτικά επιχειρήματα τέτοια τα οποία ήταν στα όρια μιας σωστής πολιτικής αντιπαράθεσης ..
Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Δήμαρχο ότι: Α)Παραμένουμε στον αγώνα και αγωνιζόμαστε για την Νίκη των αυτονόητων πραγμάτων που ο πολίτης πρέπει να έχει ως ανταποδοτικό χαρακτήρα από τις υπηρεσίες του Δήμου και γενικότερα της πολιτείας.  Β)Παρακολουθούμε με σοβαρότατη πολιτική σκέψη τον πολιτικό κατήφορο του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά έως το τέλος του που προμηνύεται να είναι το καλοκαίρι του 2014 στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
                       Εκ του Γραφείου Τύπου
                         Φώτη Αλεξοπούλου
              Αγία Παρασκευή 20/9/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου