Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Ο Μάκης Βραχιολίδης, εκδότης της εφημερίδας «Ανεξάρτητος Παρατηρητής»,  μετά την παραίτηση του Χαράλαμπου Σκούρτη από τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη», θέτει υποψηφιότητα στο δημοτικό συμβούλιο Χολαργού, κατά την  διαδικασία επιλογής νέου «Συμπαραστάτη του Δημότη».
Ανακοινώνουμε δημοσίως και μέσω της ιστοσελίδας του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή»  την υποψηφιότητα του εκδότη της εφημερίδας μας, ώστε να προλάβουμε οποιουσδήποτε …καλοθελητές και πρόθυμους  επικριτές μας,  σπεύσουν να υποθέσουν ότι υποκρύπτεται συμφωνία …κάτω από το τραπέζι!
Επειδή ο «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» στη 40χρονη ιστορία του σε Χολαργό-Παπάγο αλλά και ο εκδότης του Μάκης Βραχιολίδης, έχουν αποδείξει έμπρακτα την προσφορά τους στα κοινά της περιοχής, χωρίς να προσδοκούν ίδιον όφελος,
Επειδή η εφημερίδα μας δεν έχει εισπράξει ποτέ ούτε καν ετήσια συνδρομή, είτε από το Δήμο Παπάγου είτε από το Δήμο Χολαργού,πολλώ δε μάλλον από τον ενιαίο δήμο Παπάγου-Χολαργού,
Επειδή η εφημερίδα μας και ο εκδότης της έχουν αποδείξει ότι κινούνται πέρα και πάνω από κομματικές  γραμμές,
Επειδή σε τελική ανάλυση, όσο ο Χ. Σκούρτης ήταν «Συμπαραστάτης του Δημότη», ο «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» βρισκόταν στην πρωτοπορία της ενημέρωσης και ήταν  Συμπαραστάτης όλων των δημοτών,
Γι’ αυτούς τους λόγους,
Ο Μάκης Βραχιολίδης  βάζει υποψηφιότητα, ζητώντας από όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης,  να στηρίξουν την υποψηφιότητά του» ως «Συμπαραστάτης του Δημότη».

Ο κομματικός καιροσκοπισμός, οι  κομματικές  χρησμοδοτήσεις και προειλημμένες αποφάσεις  για λογαριασμό των δημοτών, ας πάψουν να κατευθύνουν τη ζωή των πολιτών. Ας δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους που κινούνται πέρα και μακριά από κομματικές ή ενδοπαραταξιακές εξαρτήσεις και κυρίως έχουν δείξει επανειλημμένως, γνήσια, ανιδιοτελή για τον τόπο τους αγάπη, να προσφέρουν και από την θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη».
Ο  συντοπίτη μας και εκδότης της εφημερίδος «Ανεξάρτητος Παρατηρητής, ζητεί από όλους τους δημοτικούς συμβούλους  Παπάγου-Χολαργού να τον εμπιστευτούν, στηρίζοντας την υποψηφιότητά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου