Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΣΤΑ ...ΓΚΡΙΖΑ ΝΗΣΙΑ;


Papandreou-kastelorizo

Η απόλυτη αδράνεια, η σιωπή και η δειλία του Παπανδρέου και της ελληνικής Κυβέρνησης να επιδείξουν το παραμικρό ενδιαφέρον για το εγκλωβισμένο απο την Τουρκία Καστελλόριζο, δημιουργεί προϋποθέσεις να καταχωρηθεί στις λεγόμενες γκρίζες ζώνες! 
Ένα ακόμη νησί μετά τα Ίμια και την εγκληματική επί Σημίτη στάση της Κυβέρνησης στα 1996, φθάσαμε στο 2011 με την Τουρκία να δηλώνει ευθέως διά του Υπουργού Εξωτερικών Νταβούτογλου, ότι "το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο αλλά στη Μεσόγειο"!!!
Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα, η Τουρκία εγκλωβίζει το Καστελλόριζο, εντάσσοντάς το ουσιαστικά στην δική της ΑΟΖ, με το ερευνητικό σκάφος Πίρι Ρέϊς να βγαίνει ...σεργιάνι στο Αιγαίο!
Η Ελληνική Κυβέρνηση διά του Παπανδρέου δεν αντιδρά καθόλου! 
Η κατάσταση μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιδεινωθεί, ειδικά με την αδράνεια και δειλία που επιδεικνύει η Κυβέρνηση! Ραγιαδίστική στάση, την ώρα που οι κραυγές αγωγίας που φθάνουν από το νησί, αυξάνουν και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.

Η Ελληνίδα Δασκάλα του Δημοτικού σχολείου Μεγίστης, Καστελλόριζου, κα Γεωργιάδου, έκανε έκκληση να σταλούν στο δημοτικό σχολείο, βιβλία παιδικά, κάρτες κτλ.
 Το μήνυμα της δασκάλας διαβάστηκε  στον Realfm 97.8 προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων ακροατών.
 Η κα Γεωργιάδου επισημαίνει να σταλούν τα είδη αυτά ταχυδρομικά, προκειμένου να αναγκαστούν τα πλοία να τα μεταφέρουν στο νησί, και να δείξουν με την παρουσία τους ότι το μικρό αυτό νησί που δένει την Ελλάδα με την Τουρκία, δεν είναι ξεχασμένο από την ελληνική κοινωνία και «δεν
επιτρέπεται σε κανέναν Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται» .

Πού είναι ο Παπανδρέου; Ξέρει να εμφανίζεται στο Καστελλόριζο, μόνον όταν είναι να καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά της Ελλάδος (βλέπε: υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ τον Απρίλιο του 2010); 
Πήγαινε ρε νταή τώρα στο Καστελλόριζο να δείξεις ένα ελάχιστο ενδιαφέρον για το νησί μας;
Ή μήπως έχεις συμφωνήσει και άλλα πράγματα σε βάρος της Ελλάδος; 
Η δ/νση είναι:

Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
Καστελλόριζο, Δωδεκάνησα, Ελλάς
ΤΚ 851 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου