Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΙΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!


Αυτές οι απεργίες των εργαζομένων στους Δήμους, διαφέρουν από όλες τις προηγούμενες. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου στέκεται κοντά στον αγώνα των εργαζομένων. Αυτούς, που ο Βενιζέλος, το πειθήνιο όργανο των εγκληματιών της τοκογλυφίας, θέλει να στείλει στην εφεδρεία και όσοι απομείνουν στην εργασία τους, να παίρνουν μισθούς πείνας.
Αντιστέκονται λοιπόν οι εργαζόμενοι στους δήμους και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, προβαίνοντας σε απεργίες και καταλήψεις δημοσίων κτηρίων.

Έτσι και στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού: Οι υπάλληλοι έκλεισαν την είσοδο του εργοτάξιου με τρακτέρ και τοποθέτησαν μεγάλο πανό, όπου διαδηλώνουν την πίστη τους για δικαίωση. "ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ" γράφουν στο πανό και εμείς  εδώ στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, είμαστε μαζί τους.
Ναι, να αφήσουν τα σκουπίδια στους δρόμους μήπως καταλάβει ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος ότι δεν μπορούν ερρήμην του ελληνικού λαού να ισοπεδώνουν τους δημοσίους υπαλλήλους και να καταργούν από τον χάρτη τους έντιμους βιοπαλαιστές, μετατρέποντάς τους σε σκλάβους!

ΟΧΙ! Οι Έλληνες δεν θα γίνουν δούλοι της τρόϊκας και των άλλων εγκληματιών, επειδή το θέλει ο εθνοπροδότης Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και τα άλλα πολιτικά σκύβαλα του ΠΑΣΟΚ!
Να μην υποκύψουν και να συνεχίσουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι.
Και αν υπάρξουν κάποιοι από το κοινωνικό σύνολο να καταφερθούν εναντίον τους, να μην το βάλουν κάτω. Η αλητεία της Κυβέρνησης, αυτό θέλει: να διαιρέσει τους πολίτες και να βάλει την μια κοινωνική ομάδα να συγκρούεται με την άλλη, ώστε η Κυβέρνηση να ...βγει λάδι και να περάσει τα άθλια, φασιστικά μέτρα της. 
Προχωρήστε αδέλφια εργαζόμενοι. Είμαστε κοντά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου