Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


"Το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών (αυτό που αναφέρεται στις Συλλογικές Συμβάσεις), είναι απολύτως συμφωνημένο με την Τρόικα έτσι όπως έχει διατυπωθεί στο πολυνομοσχέδιο και αν αλλάξει, ελλοχεύει ο κίνδυνος, η έκθεση της Τρόικας για την 6η δόση να μην είναι θετική"!!! Αυτά φέρεται να είπε ο Ευ. Βενιζέλος,  στην  κοινή συνεδρίαση των ΚΤΕ Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης, ο κ. Βενιζέλος φέρεται να ανέφερε ότι ο ρόλος της Τρόικας είναι αναβαθμισμένος, καθώς, όπως είπε, δεν πρόκειται απλώς για αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ, αλλά είναι επί πλέον εκπρόσωποι της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγκελας Μέρκελ, και του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.
Πώς να μην είναι αναβαθμισμένος ο ρόλος της τρόϊκας. Φρόντισε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος γι' αυτό από την ώρα που δήλωσε στη Βουλή "ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα"! Τον ακούσαν οι τροϊκανοί και έσπευσαν να ...αναβαθμίσουν τον ρόλο τους! Να μας βάλουν δηλαδή μεγαλύτερη θηλιά στον λαιμό!
Τέτοια, που δίνει το... δικαίωμα στον  Βενιζέλο συνεχίζει την  τακτική του εκβιασμού, εκφοβισμού και τρομοκρατίας των πολιτών, προκειμένου να μην...χάσουμε το...κελεπούρι: την 6η δόση δηλαδή και έτσι χαθούν μισθοί και συντάξεις!

Η αλητεία και ο φασισμός σε όλο τους το μεγαλείο!
Αυτά που έγράφησαν στο "ΠΟΝΤΙΚΙ" του Αντώνη Δελατόλα, ότι  η ίδια η Κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι του εκφοβισμού της μη καταβολής της 6ηε δόσης, σε συνεργασία με την τρόϊκα, ώστε να εξαναγκάσει τον λαό να προσέλθη στα ταμεία και να πληρώσει τα χαράτσια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου