Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


http://2.bp.blogspot.com/_3MpDn_9fVVw/Swt0wFMEygI/AAAAAAAADIs/NN8DbAH12dc/s1600/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82+%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpg
Ο Σαμαράς που οσονούπω  έρχεται ως ο αντικαταστάτης του εθνοπροδότη Παπανδρέου, αποτελεί μια εξίσου επικίνδυνη για τη χώρα λύση! 
Ο Σαμαράς είναι ο άνθρωπος ο οποίος στην πραγματικότητα δεν αλλάζει την πολιτική του αντζέντα σε σχέση με τον Παπανδρέου. Κινείται πάνω στην ίδια πεπατημένη:  συνομιλεί δηλαδή με τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, λέγοντας μόνο "θα κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνηθέντων"! Είναι ο άνθρωπος που μίλησε για ... "αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας" ουσιαστικά δηλαδή για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και είναι αυτός που πρώτος ανέφερε το θέμα της ... εφεδρίας, πριν ακόμη τεθεί στο τραπέζι από την τρόϊκα!!! 
Ο Σαμαράς δηλαδή υιοθετεί την πολιτική των δανειστών μας, η οποία έχει βάλει στο γύψο όλη τη χώρα! 
Να μην ξεχνάμε ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ενώ ανακοινώνονται οι συνεχείς τυφώνες, αντισυνταγματικών κεφαλικών φόρων που τσακίζουν το λαό και καρατομούν την αγορά,  δεν έχει πει κουβέντα ούτε για αντισυνταγματικά μέτρα, ούτε συστήνει στον κόσμο να μην πληρώσει τα εγκληματικά χαράτσια, ούτε πολύ περισσότερο δηλώνει ότι θα καταργήσει τις έκτακτες εισφορές όταν έρθει στην εξουσία!!!
Με άλλα λόγια, ο Σαμαράς παίζει το παιχνίδι της διαδοχής, περιμένοντας να πάρει την καρέκλα από τον σημερινό Πρωθυπουργό, για να ακολουθήσει μια παραλαγή της πολιτικής Παπανδρέου!!!
Θα αλλάξει ο...Μανωλιός, για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς!
Θα γίνει και ο Σαμαράς Πρωθυπουργός και ο ...ηλίθιος λαός θα πέσει στην παγίδα, χάνοντας και τα παπούτσια και τα ρούχα του!!!

Υ.Γ. Σημειώστε ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν λέει κουβέντα για στροφή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής προς τη Ρωσία. Όπως βεβαίως δεν λέει κουβέντα για το αν θα αγωνιστεί να διώξει τους δανειστές από τη χώρα και να επικεντρώσει την ελληνική διπλωματία στη σύσφιξη των σχέσεών μας με τη Ρωσία. Ο Σαμαράς έχει κάνει ...γαργάρα και τις εκπληκτικές αποκαλύψεις του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ που εμφανίζουν με ντοκουμέντα, τον Παπανδρέου να τα έχει ξεπουλήσει όλα. Ακόμη και τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς! 
Κουβέντα για όλα αυτά από τον Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου