Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!

ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! 
ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Στο ίδιο κλίμα των πολιτικών ταγών, κινούνται και οι δηλώσεις Παπουτσή, του υποτιθέμενου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επέλεξε να σταθεί απέναντί τους και μάλιστα διατάσσει να ρίχνουν χημικά στους διαμαρτυρόμενους πολίτες. 
Οι δηλώσεις του δυναμιτίζουν περισσότερο το κλίμα, διότι χαρακτηρίζει ως "ελάχιστη και φασίζουσα μειοψηφία" όσους αντέδρασαν κατά την διάρκεια των παρελάσεων. Ιδού τι δήλωσε ο Παπουτσής: 
"Την ημέρα μνήμης και σεβασμού των ηρώων που έπεσαν για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, ορισμένοι, ελάχιστοι, με μειωμένη κοινωνική και πολιτική υπευθυνότητα, επέλεξαν να οργανώσουν τη δράση και τις πράξεις τους επιχειρώντας την ταπείνωση των θεσμών, του Έθνους και του λαού.
Φασίζουσες μειοψηφίες επέλεξαν τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ στο φασισμό, να επιβάλλουν με τη βία την παρουσία τους. Επέλεξαν να σπείρουν το διχασμό σε μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ η ενότητα του λαού. Επέλεξαν να προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , κορυφαίο θεσμό του πολιτεύματος. Τον Κάρολο Παπούλια, μία προσωπικότητα, που σε ολόκληρη τη ζωή του ταυτίστηκε πάντοτε με τους αγώνες του λαού για ελευθερία, δημοκρατία, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη. Και, κάποιοι εξ αυτών τελικά, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους γιατί απεφεύχθη η γενικευμένη σύγκρουση και το αιματοκύλισμα από την ψύχραιμη στάση των αστυνομικών δυνάμεων.
Όσοι καλλιεργούν και καλύπτουν πολιτικά αυτά τα φαινόμενα, έχουν βαρύτατες ευθύνες. Το αυγό του φιδιού επωάζεται στα χέρια τους".



Εξοργίζει περισσότερο με τις δηλώσεις του ο Παπουτσής, ο οποίος ως Γκέμπελς ή άλλος...Καντάφι, χαρακτηρίζει φασίζουσα μειοψηφία την έκφραση λαϊκής αγανάκτησης και ότι αυτή ενσπείρει τον διχασμό! Ποιοι ενσπείρουν τον διχασμό στους Έλληνες ρε Παπουτσή; Η οργή των αγανακτισμένων πολιτών ή εσείς που χωρίς νομιμοποίηση, παραβιάζετε τους δημοκρατικούς θεσμούς και το Σύνταγμα, επιβάλλοντας τον φασισμό και την βία με όσα κάνετε;
Είσθε ή δεν είσθε φασίστες εσείς; Και προσβάλλετε ή όχι την μνήμη των ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου