Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ "ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ" ΤΟΥΣ ΤΙΓΚΑ-ΚΕΧΡΗ-ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ"


Με ανακοίνωσή του, ο Δ. Νικολάου, αφού υοενθυμίζει στα μέλη των "Ενεργών Δημοτών"  τη σημερινή τους συνάντηση στο Da Vinci, διευκρινίζει ότι ο βαρύς χαρακτηρισμός "σκουλήκιια" που χρησιμοποίησε για τα ...βαρίδια της παράταξης, δεν απευθυνόταν στους Τίγκα-Κεχρή και Αυγουρόπουλο. Η ανακΟίνωση του Δ. Νικολάου έχει ως εξής:

"Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων prive του πολυχώρου Da Vinci, στην οδό Αγ. Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη των ενεργών μελών της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού.

 Επί τη ευκαιρία, ο αρχηγός, κ. Δημήτρης Νικολάου, διευκρινίζει ότι, σε πρόσφατη δήλωσή του στην εφημερίδα «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» ανέφερε ότι, θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος με ικανά, παλιά και νέα, στελέχη και δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, που οδήγησαν την παράταξη σε ήττα και, βεβαίως, σε καμία περίπτωση, δεν θα επιτραπεί ξανά να συμμετέχουν όσοι έβλαψαν και βλάπτουν την ιστορική παράταξή μας, τους οποίους αποκάλεσε με την ακραία έκφραση «σκουλήκια».

Σαφώς και κατηγορηματικά, ο κ. Νικολάου δηλώνει ότι, σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους στη δημοτική ομάδα, κ.κ. Κωνσταντίνο Τίγκα, Ιωάννη Κεχρή, Αθανάσιο Αυγουρόπουλο και Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη. Κάθε προσπάθεια από ορισμένους να εννοηθεί το αντίθετο καταδικάζεται ως ανήθικο. Οι Χολαργιώτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιους εννοούσε ο κ. Νικολάου. Επίσης, πολύ σύντομα, αφού ενημερωθούν στη συνδιάσκεψη τα μέλη της, θα δοθεί ανακοίνωση και για την πρόσφατη δήλωση των κ.κ. Τίγκα, Κεχρή και Αυγουρόπουλο, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

 Χολαργός, 7 Οκτωβρίου 2011

Με τιμή

Δημήτρης Νικολάου

Αρχηγός Ενεργών Δημοτών

Παπάγου-Χολαργού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου