Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΜΑ ΟΡΓΗΣ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!

"ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΉ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
 αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες

ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ένα ποτάμι οργής  ξεχύνεται από το πρωί στους δρόμους γύρω από την Βουλή διαδηλώνοντας την πίστη της για ανατροπή. Τουλάχιστον 300.000 λαού που διαρκώς διογκώνεται πλησιάζει στην Βουλή φωνάζοντας για ανατροπή της Κυβέρνησης και του Γ. Παπανδρέου. 
Ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος, καθυβρίζονται σκαιότατα από το πλήθος! Αιτία, η κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τον τόπο και τους Έλληνες. 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της πορείας των ταξιτζήδων, οι οποίοι ανεβαίνοντας την οδό Ακαδημίας, καθύβριζαν με το σύνθημα "Πουτάνας γιε Πρωθυπουργέ" !


Η στάση της Κυβέρνησης και ειδικά του Παπανδρέου που χρησιμοποιεί τον λαό,  λέγοντας στα διεθνή φόρα,ότι "είναι αποφασισμένος για αλλαγή", περιφρονώντας και αδιαφορώντας για τα πραγματικά συναισθήματα του λαού, τον οποίο εξαθλιώνει, σήμερα παίρνει ηχηρή απάντηση από τους "αγανακτισμένους", οι οποίοι πλέον είναι "εξοργισμένοι".  
Ο Παπανδρέου επιμένει να αδιαφορεί για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα, ζητώντας από τους βουλευτές του να ψηφίσουν  το Πολυνομοσχέδιο, το οποίο παραδίδει και τα τελευταία κομμάτια της χώρας στους διεθνείς δανειστές.
Οι στάσεις Μετρό "Ευαγγελισμός" και "Σύνταγμα" είναι κλειστές, με συνέπεια ο κόσμος να κατεβαίνει στην στάση Μετρό "Μοναστηράκι" και από' κει να ανεβαίνει στο Σύνταγμα.
Οι πληροφορίες που μπορέσαμε να συλλέξουμε, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αναμένουν την ώρα της αποχώρησης του ΠΑΜΕ, ώστε να εξαπολύσουν μεγάλη επίθεση σε βάρος του πλήθους, το οποίο στοχεύουν να διαλύσουν, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται μια τέτοια πράξη, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες έντασης που επικρατούν σήμερα.
Ο κόσμος μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε κουκουλοφόρους.
Αυτό έχει καταφέρει ο Παπανδρέου: Διότι ξεπουλάει την Ελλάδα και τους Έλληνες για να σώσει την Μέρκελ, τον Σαρκοζί και τις Τράπεζες της Ευρώπης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου