Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Απαράδεκτος και εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς, αντί να σταθεί στο πλευρό του λαού που αντιστέκεται και καταδικάζει τους πολιτικούς που αμαυρώνουν με την στάση τους το πατριωτικό μήνυμα του ΟΧΙ, κατήγγειλε τους πολίτες που εκδήλωσαν αυθόρμητα την αγανάκτησή τους την ώρα των παρελάσεων στην ελληνική επικράτεια.
Διαβάστε τι δήλωσε ο ανεκδιήγητος Σαμαράς και φρίξτε. Αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει και πρωθυπουργός.
«…όσοι χαίρονται που τραυμάτισαν την εθνική μας γιορτή, να ξέρουν ότι οι ίδιοι πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια, οι ίδιοι αμαύρωσαν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας.
Σε μια στιγμή που η χώρα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν θα έπρεπε να μπερδεύουν τα εθνικά μας σύμβολα και την ελληνική ιστορία με μια καταστροφική κυβέρνηση. Είναι ένας ολέθριος τρόπος αντίδρασης σε μια ολέθρια πολιτική.
Μόνον οι εχθροί μας θα μας ήθελαν σήμερα διχασμένους».

Πρέπει να ντρέπεται ο Σαμαράς! Δεν βλέπει ούτε καταλαβαίνει ότι υπάρχει λαϊκή εξέγερση και ξεσηκωμός σε βάρος των πολιτικών που οδήγησαν την χώρα στον όλεθρο και την παραδίδουν στους ξένους κατακτητές. Δεν βλέπει ότι οι ίδιοι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν αμαυρώνουν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας.  Δεν βλέπει ότι ο λαός ζητάει διέξοδο μέσω των εκλογών και αλλαγή πολιτικής.
Πού να τα δει όλα αυτά ο Σαμαράς και να αφουγκραστεί τις ανάγκες του λαού; Αλλά τι να περιμένεις από  έναν άνθρωπο που έχει θραφεί από το πολιτικό σύστημα και ζει μέσα στην γυάλα του, αποστασιοποιημένος από την κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες της.
Αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου