Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Το είχαμε πει παλαιότερα: "Ο Παπούλιας κοιμάται"               
«Η ΕΥΡΩΠΗ…ΞΥΠΝΗΣΕ», ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!(Ιούλιος 2011). 
Αποδεικνύεται τελικά ότι ο Παπούλιας είναι  μεγάλος συνυπεύθυνος για τα εγκλήματα που έχουν συντελεσθεί και συνεχίζονται σε βάρος του λαού. Καθισμένος στην προεδρική του πολυθρόνα, είναι μια απλή μαριονέτα! Άβουλος και απλός θεατής των όσων αντισυνταγματικών γίνονται σε βάρος του συνόλου του κόσμου. Κλεισμένος στο προεδρικό του μέγαρο. 
Αποστασιοποιημένος από τον στενάζοντα λαό, βγαίνει μόνο αραιά και που, για να εκστομίσει δυο κουβέντες, οι οποίες τελικά ηχούν ως πρόκληση και σε καμία περίπτωση ως παραίνεση ή ως νουθεσία προς τους Έλληνες. Άλλοτε λέει, "θα τα καταφέρουμε οι Έλληνες" και άλλοτε "να κατανεμηθούν δίκαια τα βάρη" !
Ο  Παπούλιας ενεργεί ως θλιβερό εξάρτημα του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνον!
Από 'κει προέρχεται και ως Πασοκτζής δρα. Στηρίζει μια αντισυνταγματικώς ποιούσα Κυβέρνηση, λέγοντας ότι ... "θα τα καταφέρουμε"!!! Την ώρα που η χώρα βουλιάζει, ο λαός καταστρέφεται, οδηγείται βιαίως στην ανεργία, την πείνα, την αυτοκτονία  ή στην καλύτερη περίπτωση στην μετανάστευση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει... "θα τα καταφέρουμε"!!!
Και ενώ ο Παπούλιας βλέπει ότι η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς από τους  δανειστές της και τους υπόλοιποιυς εταίρους της, αντί να παραιτηθεί προσβεβλημένος για την άνανδρη μεταχείρηση η οποία ξεφτιλίζει τη χώρα και την αξιοπρέπεια-περηφάνεια του λαού της, επισημαίνει "να κατανεμηθούν δίκαια τα βάρη"!!!
Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου, σε σημείο που με τη στάση και τον λόγο του, συναινεί στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Ελλάδος και του έθνους! 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντί να ενεργεί με εθνικό και πατριωτικό φρόνημα, στρώνει το έδαφος σε όσα φασιστικά μέτρα παίρνονται σε βάρος του λαού, αποτελώντας πρακτικά ένα επιπλέον εξάρτημα των τροϊκανών στη χώρα μας.
ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου