Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ
Θρασύτατη ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι (13.00) έξω από το σπίτι της οδού Ασπασίας 56 στον Χολαργό, με θύμα 55χρονη γυναίκα. Η γυναίκα η οποία κατευθυνόταν στο σπίτι της, δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από τον κακοποιό. Προσπάθησε να αντισταθεί με πείσμα, αλλά ο αποφασισμένος ληστής, τής κατάφερε ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αποσπάσει την τσάντα και να τραπεί σε φυγή. Χαρακτηριστικό, είναι ότι το θύμα, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε, μόλις ο κακοποιός της άρπαξε την τσάντα, βρήκε την δύναμη να ζητήσει βοήθεια από γείτονες και περαστικούς. Ένας υπερήλικας 90 ετών που περνούσε την ίδια στιγμή από το σημείο, πρόλαβε να χτυπήσει με την μαγκούρα του τον κακοποιό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο νεαρός, μελαμψός με σγουρά μαλλιά ληστής, είχε ήδη στο μηχανάκι του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μάλλον ο κακοποιός έχει διαπράξει αρκετές παρόμοιες κλοπές. Χρησιμοποιεί μηχανάκι, στοχοποιώντας τα υποψήφια θύματά του, κυρίως γυναίκες, τους αρπάζει την τσάντα και εξαφανίζεται! Η Αστυνομία Χολαργού κάλεσε το θύμα, στο οποίο έδειξε διάφορες φωτογραφίες από σεσημασμένους κακοποιούς αλλά η άτυχη γυναίκα δεν αναγνώρισε κανέναν.
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χολαργού πρόκειται να κάνουν έρευνες και στον καταυλισμό των τσιγγάνων πίσω από το Νομισματοκοπείο, δίοτι όπως λέγεται, πιθανόν ο δράστης να προέρχεται από εκεί.
ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!
Στο μεταξύ, απεβίωσε γυναίκα, θύμα ληστείας από κακοποιό, ο οποίος της χτύπησε το κεφάλι με δύναμη στην πόρτα του ασανσέρ, για να της κλέψει την τσάντα ! Η ληστεία έγινε πριν από 15 ημέρες στο σπίτι της στου Ζωγράφου και η άτυχη γυναίκα, αφού νοσηλεύτηκε σε εντατική νοσοκομείου, κατέληξε προχθές!
Η εγκληματικότητα… χτυπάει κόκκινο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου