Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ! Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Αναμένεται να κατεβάσει το γιο του ως υποψήφιο βουλευτή και να διεκδικήσει ο ίδιος τη Δημαρχία στον Παπάγο-Χολαργό!
Δεν είναι άσχετη με το θέμα, η υποψηφιότητα του αδερφού του Αντώνη Πολύδωρα, για "συμπαραστάτης του δημότη"!

Η αποκλειστική είδηση-βόμβα που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, αναμένεται να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό στον Χολαργό-Παπάγο και βεβαίως να προκαλέσει έντονες συζητήσεις το επόμενο διάστημα.
Ο βουλευτής της Ν.Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Βύρων Πολύδωρας σκέπτεται σοβαρά να εκτεθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 
Οι λόγοι που οδηγούν τον Βύρωνα Πολύδωρα  σε αυτή την κατεύθυνση είναι είναι πολλοί:
α. Το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη πολλές δεκαετίες στην πολιτική κονίστρα, εκλεγόμενος πάντα με επιτυχία βουλευτής της Β' Αθηνών, θέλει να το επωφεληθεί για χάρη του γιού του, στον οποίο επιθυμεί να δώσει τη σκυτάλη διαδοχής.
β. Ο Βύρων Πολύδωρας θεωρεί ότι αυτό είναι το κατάλληλο timing για τον γιο του, σε μια εποχή που το καταρρέων πολιτικό σύστημα θα ...πετάξει  από τα βουλευτικά έδρανα πολλούς πολιτικούς. Ο Βύρων Πολύδωρας δεν ανήκει στα πολιτικά αναξιόπιστα πρόσωπα (αντιθέτως), αλλά επειδή είναι παλαιός βουλευτής, ενδεχομένως το γεγονός αυτό, να λειτουργήσει αρνητικά στην προτίμηση των ψηφοφόρων. Η επιλογή συνεπώς ενός νέου και άφθαρτου ανθρώπου, του γιου του  Βύρωνα Πολύδωρα, είναι η απάντηση της οικογένειας σε όλους τους ψηφοφόρους που ζητούν νέα και έντιμα άτομα, να τους εκπροσωπήσουν στην επόμενη Βουλή.
γ. Είναι δεδομένη η επιθυμία του Βύρωνα Πολύδωρα να συνδέσει περισσότερο έντονα το όνομά του με την πόλη του Χολαργού, στην οποία ζει από μικρό παιδί. Ο Βύρωνας, επί δεκαετίες εκλέγεται βουλευτής και δίνει τον αγώνα για την Πατρίδα μέσα στο Κοινοβούλιο. Αγώνα για τον Χολαργό, δίνει κυρίως για την προστασία του Υμηττού και την αποτροπή άλωσής του από οικοπεδοφάγους και απαράδεκτα σχέδια της Πολιτείας. Όμως, ο βουλευτής της Β' Αθηνών θα επιθυμούσε να σφραγίσει το όνομά του με τον Χολαργό και τον Υμηττό από πιο κοντά τουτέστιν απότη θέση του Δημάρχου.
δ. Η υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα, εκτοπίζει αυτομάτως όσους επίδοξους υποψήφιους κινούνται στον ίδιο χώρο.Και αυτό, διότι η δυναμική μιας τέτοιας υποψηφιότητας και το ειδικό της βάρος είναι τόσο μεγάλο ώστε αναρωτιόμαστε ποιος υποψήφιος θα ήθελε να αντιπαρατεθεί απέναντί του! Ο Νικολάου ή ο Ξύδης; Λέγεται από πολλούς ότι η κάθοδος του Βύρωνα Πολύδωρα ως υποψήφιου Δημάρχου, θα ήταν ένας...υγιεινός περίπατος!

ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ;

Ο Β. Ξύδης, όπως όλα δείχνουν, θα προτείνει επισήμως τον Αντώνη Πολύδωρα ως υποψήφιο συμπαραστάτη του δημότη. Ο ίδιος ο Αντώνης Πολύδωρας θα αποδεχθεί την πρόταση όπως δήλωσε και στον Μάκη Βραχιολίδη (εκδότη της εφημερίδος μας), με τον οποίο όπως όλα δείχνουν θα αντιπαρατεθεί στην ψηφοφορία που θα λάβει χώρα κατά την διαδικασία εκλογής του νέου συμπαραστάτη του δημότη. Η αποδοχή της υποψηφιότητας από την πλευρά του Αντώνη Πολύδωρα, μάλλον δεν είναι άσχετη με την πιθανή κάθοδο του Βύρωνα Πολύδωρα, ως υποψηφίου Δημάρχου. Ο Αντώνης Πολύδωρας, αν και είχε δηλώσει ότι "αποχωρώ απο τα κοινά, δίνοντας την θέση μου στους νεώτερους", αυτή την ώρα επανέρχεται απέναντι σε έναν νέο υποψήφιο για να διεκδινήσει την θέση του συμπαραστάτη του δημότη! Γιατί άραγε επανέρχεται την ώρα που δήλωσε ότι αποχωρεί οριστικά από την τοπική αυτοδιοίκηση;
Η επιστροφή του Αντώνη Πολύδωρα, προφανώς προλειαίνει το έδαφος, ανοίγει την πόρτα για την κάθοδο του Βύρωνα Πολύδωρα στις επικείίμενες δημοτικές εκλογές, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η οικογένεια Πολύδωρα είναι εδώ στον Χολαργό-Παπάγο για να διαδραματίσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου