Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ.... ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΟΝΤΟ!


Ο Δημήτρης Οικονόμου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος των "Ενεργών Δημοτών" ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές αν και έλαβε 700 ψήφους δεν εξελέγη στα δημοτικά συμβούλια (!), φροντίζει να εκπλήσσει με τις πρωτοβουλίες του:
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση-χαστούκι των Τίγκα, Κεχρή και Αυγουρόπουλου, με την οποία δήλωναν ότι "δεν τους εκφράζει πλέον ο επικεφαλής της παράταξης Δ. Νικολάου", πραγματοποίησε εκδήλωση στο κέντρο "Σαμαρτζής" στου Παπάγου!
Όχι, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην διαδικτυακή εφημερίδα του Δημήτρη Οικονόμου "papagou-politeia.gr" η οποία εδώ και λίγους μήνες δίνει το δικό της παρόν στην τοπική "ιντερνετική" ενημέρωση της περιοχής. 
Όμως οι καχύποπτοι άρχισαν να ψιθυρίζουν διάφορα. Ότι η εκδήλωση για τον ιστολόγιο του Δ. Οικονόμου ήταν το...καμουφλάζ για να διαδηλώσει πολλά άλλα πράγματα. Όπως ότι η δυναμική που φέρνει μαζί του είναι τόσο μεγάλη, ώστε το όνομά του μπορεί να παίξει σε διάφορα ταμπλώ στις επόμενες δημοτικές εκλογές: Και ως  ...περιζήτητος μνηστήρας είτε με την πλευρά Κεχρή-Τίγκα-Αυγουρόπουλου είτε με αυτή του Νικολάου (700 ψήφους φέρνει μαζί του), είτε ακόμη-ακόμη και για...υποψήφιος Δήμαρχος. Ο ίδιος δεν ισχυρίζεται ότι θα κατέβει για Δήμαρχος, αλλά υπάρχουν πολλοί μεταξύ των ψηφοφόρων του που τον πιέζουν να κάνει το βήμα για τη..Δημαρχία Άλλωστε έχει και πολλούς δημοφιλείς φίλους που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Η φωτογραφία που βλέπετε μόνο τυχαία δεν είναι: Ο Δ. Οικονόμου, στην εκδήλωσή του, φωτογραφίζεται με τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ένα σημαντικό στέλεχος που θα μπορούσε να στηρίξει τον Οικονόμου για Δήμαρχο. Επίσης, ο Πέτρος Καραμανέας, εκδότης και ταγμένος αντίπαλος του Νικολάου, φίλος του Δ. Οικονόμου, θα μπορούσε και αυτός να σταθεί στο πλευρό του οδοντίατρου σε περίπτωση που ο τελευταίος εκδήλωνε την πρόθεσή του να κατέβει για Δήμαρχος. 
Ο ίδιος ο Δ. Οικονόμου δεν λέει τίποτε για όλα αυτά. Οι ...καχύποπτοι τα λένε...
Πάντως στην εντυπωσιακή εκδήλωση, που είχε ...προεκλογικό φόντο, ήρθαν και οι Τίγκας- Κεχρής (ο Αυγουρόπουλος απουσίαζε σε ανειλημμένη υποχρέωση) αλλά και ο Νικολάου, οι οποίοι βεβαίως, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!
Τα δεδομένα στους "Ενεργούς Δημότες"  αλλάζουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου