Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΦΕΣΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!!

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! 



Απίστευτο και όμως αληθινό: Πολλοί από τους "αγανακτισμένους" που τον περασμένο Μάϊο-Ιούνιο γέμιζαν την πλατεία Συντάγματος και άλλες πλατείες ανά την Ελλάδα, σήμερα σπεύδουν να πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές της Κυβέρνησης, ενώ όσοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους φόρους, φεσώνονται με καταναλωτικά δάνεια προκειμένου να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα δυσβάσταχτα χαράτσια!!!
Αυτοί  που φώναζαν συνθήματα έξω από τη Βουλή, "δε χρωστάμε, δεν πληρώνουμε" ή "Μολών Λαβέ", μοιράζοντας μούντζες στους κυβερνητικούς βουλευτές, αποκαλώντας τους "προδότες και κλέφτες", αυτοί οι ίδιοι έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια και τρομοκρατημένοι  ψάχνουν να βρουν τρόπους να πληρώσουν τα οθωμανικά χαράτσια του Βενιζέλου!!!
Τζάμπα μάγκες δεν υπάρχουν μόνο μέσα στη Βουλή. Υπάρχουν και πολλοί απ'έξω, που κατουριούνται επάνω τους σε κάθε ...βήξιμο του Βενιζέλου!
Ρε, πάρτε το χαμπάρι, έτσι περιμένετε να πέσει ο Παπανδρέου; Όσο πληρώνετε και ως τσιρλιάρηδες πάτε στα γκισέ της εφορίας, ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και η τρόϊκα,  σας περιμένουν τις επόμενες 10-15 ημέρες να ...σας ξεσκίσουν με νέα χαράτσια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου