Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αυτή είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες, ρε δοσίλογε Παπανδρέου: Χώρα ηρώων και πατριωτών!


Μέχρι και ο 13χρονος (τότε) Α. Χαραλαμπόπουλος, 
πολέμησε τους Γερμανούς!!! 
Κι εσύ προδότη ΓΑΠ, κατέβασες τα βρακιά σου στην Γερμανία, ξεφτιλίζοντας την ιστορία του έθνους μας και την Πατρίδα!

Στα 1940, όταν ξέσπασε ο πόλεμος, ο 13χρονος τότε Αναστάσιος Χαραλαμπόπουλος (φωτό δίπλα) πήγε και πολέμησε στο μέτωπο για την ελευθερία της Πατρίδας. Ναι, όπως το βλέπετε και αποκαλύπτει σήμερα, ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Η περίπτωση του ηρωικού ελληνόπουλου, συγκίνησε την Ευρώπη και μάλιστα η εφημερίδα Μessager (φωτό κάτω), έγραφε στο φύλο της 12ης Δεκεμβρίου 1940:

Ο μικρός Αναστάσιος Χαραλαμπόπουλος έφυγε με τον πατέρα του και προήχθη σε δεκανέα δι’ εξαιρέτους υπηρεσίας. Ιδού:
Μέσα σε ένα τραίνο που μετέφερε στρατιώτες, όταν έφτασε στην Κοζάνη, βρέθηκε ένας πιτσιρίκος ανάμεσα στις αποσκευές. Εδήλωσε ότι ήθελε να πάει στον πόλεμο μαζί με τον πατέρα του που βρισκόταν μεσ’ στο τραίνο και ότι τίποτε στον κόσμο δεν θα τον έπειθε να γυρίση σπίτι του. Ο πατέρας τον πήρε στο λόχο του! Σύντομα ο Αναστάσης δέχτηκε το βάπτισμα του πυρός. Πολέμησε με τους μεγάλους και τον έβαλαν στην πρώτη γραμμή, την ημέρα που μπήκαν στην Κορυτσά. Αργότερα, ένα κρυολόγημα υποχρέωσε τον μικρό να αφήση τον λόχο του για να αναπαυθή σε ξενοδοχείο της πόλεως.


Μια νύχτα ξύπνησε από ένα θόρυβο, στοίβαξε μπροστά στην πόρτα της ύποπτης κάμαρας όσα μπορούσε περισσότερα έπιπλα. Κατόπιν έτρεξε για να ξυπνήση τους ενοίκους. Λίγα λεπτά αργότερα ένας ιταλο-αλβανός κατάσκοπος βρισκόταν στα χέρια των αρμοδίων και ύστερα από λίγες ώρες ο Αναστάσιος Χαραλαμπόπουλος, γιος του Αλέξανδρου, 13 ετών, διοριζόταν δεκανέας.
Αυτός είναι ο Έλληνας, το κατάλαβες Παπανδρέου και όχι αυτός που ξεφτιλίζεις εσύ στην Ευρώπη. Η ανθρωπότητα μας χρωστάει και δεν της χρωστάμε. 
Ο Έλληνας είναι διατεθειμένος να αντισταθεί και να πολεμήσει τον νέο εχθρό: την Γερμανία που βάζει για μια ακόμη φορά την μπότα της στην Ελλάδα. Κι εσύ, δοσίλογε Παπανδρέου, με την βία οδηγείς έναν λαό και τις επόμενες γενιές, στην σκλαβιά και την δουλεία!
Παπανδρέου, θα καταχωρηθείς στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου