Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΔΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ "ΟΧΙ ΞΥΔΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"


ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Κύριε Βραχιολίδη,
Σας γνωρίζω ότι όλα όσα αναγράφονται στο δημοσίευμά σας, σχετικά με το «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», είναι ανακριβή και ανυπόστατα. Προφανώς ο πληροφοριοδότης σας θέλησε, με όσα σας μετέδωσε, να σας παραπληροφορήσει.
Ως προς τις απόψεις του Δημάρχου σχετικά, με τα στοιχεία που πρέπει να συγκεντρώνει ένας που επιλέγεται για το αξίωμα του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», αυτές είναι γνωστές έχουν δημοσιοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν έχουν μεταβληθεί.   


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:


Κύριε Δήμαρχε,
εάν ήθελα να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω σε όλες τις λεπτομέρειές τους, τις πηγές της πληροφόρησής μου (οι πληροφοριοδότες μου ήταν τρεις και όχι ένας), θα επικοινωνούσα πρώτα με εσάς. Το ότι δεν το έκανα, είναι διότι η περίπτωση αφορά την υποψηφιότητά μου, ένα θέμα δηλαδή καθαρά προσωπικό όσο και ευαίσθητο και δεν θα επιθυμούσα οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί σας, να εκληφθεί ως επιδίωξή μου να αποσπάσω την εύνοιά σας στη μελλοντική ψηφοφορία, για τον νέο "συμπαραστάτη του δημότη". Όπως βεβαίως δεν πρόκειται να επικοινωνήσω ή να προσεγγίσω  κανέναν επικεφαλής δημοτικής παράταξης για την υποψηφιότητά μου. Γι' αυτό άλλωστε την ανακοίνωσα μέσα από την ιστοσελίδα μου, ώστε να λάβουν γνώση από αυτήν οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι δημοτικοί σύμβουλοι. 
Αναφορικά με το δημοσίευμα: Τρεις είναι οι άξονες του άρθρου.
1. Εμμέσως είπατε "όχι" στην υποψηφιότητά μου
2. Ζητήσατε από τους συμβούλους σας να εμπιστευτούν την επιλογή σας, την οποία θα τους ανακοινώσετε άλλη μέρα και
3. Προσδιορίσατε ως στοιχεία του "συμπαραστάτη του δημότη" την πείρα η οποία συναρτάται με την ηλικία, όπως επίσης να μην είναι άνεργος και ανεπάγγελτος. 


Το αν τελικά όλα αυτά ήταν ανυπόστατα και ανακριβή, κύριε Δήμαρχε, μένει να προσδιορίσετε σε ποια ακριβώς σημεία υπάρχει η ανακρίβεια και η παραπληροφόρηση, έτσι ώστε να...εκτεθούν και οι 3 πληροφοριοδότες μου. 
Σε κάθε περίπτωση πάντως σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας.
Μάκης Βραχιολίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου