Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

Και ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού
κοντά στους εργαζομένους του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που περνάνε οι υπάλληλοι του Δήμου εξέφρασε εμπράκτως την υποστήριξή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.
Με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου κον Βασίλειο Σαββίδη και συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις τόσο στο υπό κατάληψη Δημαρχείο όσο και στο –επίσης- υπό κατάληψη Β΄ ΚΑΠΗ όπου ενημερώθηκαν για τα αιτήματα των υπαλλήλων. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν ο Σύλλογος εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον της ευρύτερης οικονομικής κατάστασης και παράλληλα δεσμεύτηκε για την συνέχιση της συμπαράστασής του μέχρι την πλήρη δικαίωση του αγώνα τους.
 Ακολούθως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο υπό κατάληψη 4ο Λύκειο της πόλης μας όπου στην συνάντηση που είχε με τους μαθητές ενημερώθηκε για τα αιτήματά τους και τους ζητήθηκε να σεβαστούν την δημόσια περιουσία και να περιοριστούν οι όποιες καταστροφές.
Τέλος, αξίζει να τονισθεί ότι ο Σύλλογος συμμετείχε ενεργά και με πλήρη αντιπροσώπευση στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής για την κατάσταση στο χώρο της παιδείας.
 Για το Σύλλογο  Κατοίκων Τσακού

 Ο Πρόεδρος                            Βασίλειος Σαββίδης
Ο Γραμματέας                         Μίχας Αναστάσιος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου