Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ!

ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ 
(Και ο Παρατηρητής)


Το ότι ο Κώστας Χαρδαβέλας είναι εγνωσμένης αξίας ρεπόρτερ, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως η είδηση που παρουσιάζει ως αποκλειστική-δική του, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αναφορικά με τη βάση της Σούδας στην οποία οι Αμερικάνοι δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φόρο, μόνον δική του δεν είναι!!!
Μάλιστα για την είδηση αυτή, ο Γιώργος Τράγκας έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Χαρδαβέλα , παρουσιάζοντας την ως... μεγάλη αποκλειστικότητα του γνωστού ρεπόρτερ!! Η διαφήμιση για τον Χαρδαβέλα,έλαβε χώρα από την εκπομπή του  Τράγκα, "Χωρίς Αναισθητικό" !
Η είδηση, είναι αποτέλεσμα ερωτήσεων του Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας! Οι απαντήσεις που έλαβε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. τού κοινοποιήθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου και αμέσως την είδηση-βόμβα την ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο "velopoulos.gr", αποστέλλοντάς την και σε άλλα γνωστά ιστολόγια, ανάμεσα στα οποία και στου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!
Παρακάτω δείτε την είδηση για την βάση της Σούδας με τα ντοκουμέντα του Βελόπουλου, την οποία εμείς δημοσιεύσαμε στις 28 Σεπτεμβρίου 2011!
Συνεπώς δεν πρόκειται για ...αποκλειστική είδηση Χαρδαβέλα αλλά για είδηση Βελόπουλου!
Και είναι απορίας άξιον πώς ο κ. Χαρδαβέλας, που διατηρεί και δυνατό ιστολόγιο δεν είδε (;) την είδηση -που παρουσίασε ως δική του- να φιγουράρει σε διάφορες ιστοσελίδες ένα μήνα πριν δημοσιευτεί ως "δική" του επιτυχία!!!

Οι ΗΠΑ προμηθεύονται καύσιμα από την Ελλάδα χωρίς να πληρώνουν φόρους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου